Bez minisukně letos ani ránu!

|
22. 05. 2017
|
Minisukně jsou zajímavý fenomén. Jednu sezónu vídáme minisukně jen na dámách s perfektní postavou, v jiných sezónách je natolik trendy, že výběr nejrůznějších barev, vzorů a střihů umožňuje vypadat sexy všem typům postav. A letos? Jak nám již napověděla přehlídková mola, sezónu jaro/léto 2017 bez minisukně nepřežijete!

Minisukně miluje mnoho žen. Když vyberete správně, vytvarují zadek, opticky prodlouží a zeštíhlí nohy a také vám dodají mladistvý šmrnc. A není proto divu, že je milují i muži. Mrkněte se do skříně. Je tam aspoň jedna?

Minisukně i pro silná stehna?

Myslíte si, že si sukni nemůžete dovolit, protože máte silnější stehna? Pak vyzkoušejte minisukně mírně rozšířené do áčka, které dokáží zázraky. Silnější stehna skryjí a nožky budou vypadat daleko štíhlejší. Pokud máte krátké nohy, doplňte outfit boty na podpatku.

Upnutá minisukně

Kratičká sukýnka, která pevně obtáhne každou křivku, skvěle sedne dámám, co mají postavu typu přesýpací hodiny, případně trojúhelníku. Dámy s úzkým pasem ho mohou zvýraznit vysokou sukní, a pokud se chcete pochlubit vypracovaným bříškem, zvolte určitě bokovou sukni.

Pouzdrovka

Pouzdrová mini vypadá skvěle na dámách se štíhlým pasem, štíhlým bříškem a výraznými boky. Vyberte si nějakou hodně barevnou sukni a klidně do ní po vzoru street módy zastrčte nějaké šílené triko s potiskem. Pokud máte silnější stehna, vyberte si pouzdrovou sukni tak, aby vám nebyla příliš těsná a látka se přes ně příliš nenapínala.

minisukne.png

Minisukně jsou nestárnoucí součást šatníku.
Minisukně se dá pořídit v různých střizích.

Hlavně barvy a vzory

Letošnímu létu budou dominovat výrazně barevné a vzorované outfity. Nebojte se žluté, červené, zelené ani neonových barev. Pokud se na křiklavé neonky necítíte, pořiďte si třeba jen neonovou manikúru a zůstaňte v elegantní, pastelové nebo černobílé klasice. Chybu neuděláte ani s nebeskou modří!

Váš outfit také rozzáří nejrůznější vzory, potisky, krajky či třeba volánky. Pokud máte silnější podstavec, volte sukni klidně jednobarevnou a se vzory se můžete vyřádit na topu, každá snaha se totiž počítá.

Která je ta pravá?

I když nesmrtelná kožená mini dodává neskutečný sex-appeal, na horké letní dny úplně pohodlná není. Schovejte ji do šatníku na zimu a na léto volte spíše prodyšnější materiály, tak aby vám primárně byly pohodlné. Na druhou stranu, pro krásu se musí trpět, takže pokud sukně běžně nenosíte, připravte se na to, že se prvních pár dnů možná v mini nebudete cítit úplně pohodlně. Ale to za pár dní přejde a ten pocit být za hvězdu si zamilujete! 

Související články