Ipanema, Converse, Paez – dámské boty, které musíš mít

different.cz
Komerční článek
|
12. 07. 2018
|
Uvolněný přímořský styl a sofistikované městské kouzlo. I tak lze ve zkratce charakterizovat boty, které letos prostě musíš mít. Najdeš je v letních kolekcích značek Ipanema, Converse a Paez, které by měly patřit do tvého „must have“ seznamu.

Jaké skvosty tady objevíš a proč musí být součástí tvojí povinné letní výbavy? Tady máš pár důvodů.

Důvod č. 1: Pohodlí na prvním místě

Co si budeme nalhávat – chodit celé léto v nepohodlných gumových žabkách anebo sandálcích, které se ti zařezávají do prstů, není nic příjemného. Samostatnou skupinou jsou baleríny, z nichž nám krvácejí paty do dneška. Pokud si chceš tohle léto doopravdy užít se vším všudy, investuj do kvalitních a nesmírně pohodlných sandálů a žabek Ipanema. Značka vznikla v roce 2001 v Brazílii a prakticky přes noc se stala absolutním hitem.

ipanema-barevne-zabky-animal-print-ii-white-pink_82032-21379-a-5b28bda4767b3.jpg

Ipanema žabky se vyznačují kvalitou a pohodlím.
different.cz
Žabky mohou být i dokonale pohodlné. Ipanema o tom ví své.

Důvod č. 2: Originalita na prvním místě

Jak značka Ipanema, tak i její „sestry“ Converse a Paez přicházejíí každý rok s novou a ultramoderní kolekcí. A rozhodně nepočítej s tím, že bys od sebe staré a letošní „Conversky“ nepoznala. Navíc si jejich styl zamiluje každý bez ohledu na věk, postavení anebo peněženku. 

Důvod č. 3: Dlouhá životnost

Protože jsou dámské boty Converse, Ipanema a Paez šity z těch nejkvalitnějších materiálů, rozhodně se ti nestane, že je budeš po sezóně muset vyměnit za jiné. Tohle jsou prostě držáky, které obstojí i v těch nejnáročnějších prověrkách a situacích.

converse-bile-tenisky-chuck-taylor-all-star-ox-s-neonovymi-puntiky_c560629-a-5afee20900a70.jpg

Boty Converse jsou stálicí na trhu s obuví. A my se nedivíme!
different.cz
V Converskách můžeš kdykoli a skoro kamkoli. Prostě to vydrží!

Důvod č. 4: Skvělá investice

Netvrdíme, že jsou tyhle skvosty zrovna dvakrát levné, na druhou stranu představují super investici. Pokud se ti po pár nošení přestanou líbit, není problém je prodat někomu, kdo z nich bude mít radost. Investice se ti tak vrátí a ty budeš moct šetřit na nové kousky. Potřebuješ další důvody, proč pro tyhle favorizované dámské boty zamířit do obchodu?

Související články