Nejhorší žádosti o ruku. Na pohřbu nebo na toaletě

bigstockphoto.com
|
12. 03. 2020
|
Většina žen, kromě těch zarytých vdavek nechtivých, touží po romantickém zasnoubení. Ženich před ni při zvláštní příležitosti poklekne, nesměle se zeptá, nasadí partnerce zásnubní prsten, políbí se… No, ne vždycky je to taková paráda.

Jinak bychom nepsaly o těch nejhorších žádostech o ruku, kterých se žádná kočička nechce dočkat. A že je to pořádná snůška hlouposti, trapnosti a nevkusu. Následující řádky jsou jen pro otrlé, kteří už ztratili veškeré iluze o kvalitě a úrovni lidstva.

Když se alkoholik snaží zamluvit problém

Za výraz „alkoholik“ si můžeš vlastně nakonec dosadit cokoli, co činí potíže nejen dotyčnému, ale i jeho partnerce – workoholismus, drogy, sázení… Ze svého okolí víme, že návrh na sňatek padl během hádky o vážnosti pití. Co by závislák neudělal, aby se vyhnul jedinému správnému řešení?

Prstýnek schovaný v jídle a pití

Tohle je brutální. Jíš si takhle burger, chuťové buňky zažívají orgasmus nejtěžšího kalibru a najednou křup! A tvoje myšlenky nesměřují nikam jinam než k zubaři. Jakmile zjistíš, že ti tohle utrpení připravil tvůj miláček pokynem pro personál, aby „nainstaloval“ prsten do jídla, rozmysli si, jestli o takové situace stojíš i v budoucnu.

Mimochodem – člověk aby si dal pozor i na to, co pije. Aby pak nemusel na pohotovost s prstýnkem zaseklým v útrobách. Další možností je čekat, až tělo prstýnek vypudí samo. Romantika až za roh.

Podobně pitomý nápad je žádost v krabici od pizzy. Když odklopíme víko, chceme si pochutnat na dobrotě, ne se nechápavě dívat na protějšek, který se tváří, jako by vymyslel kdovíco.

Žádost o ruku na pohřbu nebo na hřbitově

Je to neuvěřitelné, ale stalo se to. Pokud tvůj kocourek plánuje, že tě požádá o ruku u hrobu některého z tvých nebo jeho předků, nebude první. Stejně tak nebude první, kdo si „uvědomí, že s tebou chce být až do smrti“ právě na loučení s drahým zesnulým.

Když se snažíš mít chvilku klidu na toaletě

Sice teď narušíme ideu, že holky na velkou nechodí, ale co už. Stalo se i to, že si kocourek vybral právě tuhle chvíli, vletěl na toaletu ke kočičce, poklekl a jal se hovořit. Prý věčně nemá čas a on nemohl najít vhodnou příležitost… Ne, nevzali se a nejsou spolu (ale uznáváme, že tohle byla jen třešnička na dortu celého „povedeného“ vztahu).

bigstock-the-girl-is-sitting-on-the-toi-282229093.jpg

Žádost o ruku na toaletě? Ta už skutečně proběhla.
bigstockphoto.com
V tomhle případě je stokrát lepší prožít klišé než vymýšlet trapné žádosti.

Nápis vyčůraný do sněhu

Ne že by to potřebovalo dlouhý komentář, ale neodpustíme si nějakou tu větičku plnou opovržení. Fakt není romantické vyčůrat do bělostného sněhu nápis „vezmeš si mě“. Není.

Před spoustou lidí

Ne všechny chceme být žádány o ruku s velkou pompou. Úplně by nám stačila neobyčejně obyčejná otázka, prstýnek, nějaké to „miluju tě“ a polibek. Ale táhnout nás do kina a vybalit to na nás před plátnem v nacpaném sále, to je uhozené. A stejně tak je to uhozené kdekoli jinde, kde je spousta lidí. Třeba v supermarketu (takhle přízemní situace navíc celou věc úplně devalvuje).

Jednak je to dost intimní záležitost, jednak si to, pánové, u stydlivých a introvertních žen pěkně zavaříte. V tom lepším případě. V tom horším už ji uvidíte jen při balení jejích nebo vašich věcí, podle toho, kdo u koho bydlí a kdo bude vyklizen z pole.

Zpráva v messengeru nebo na facebookové zdi

No jo, všechny tyhle messengery a sociální sítě k našemu životu patří. Jenže napsat na Zeď své vyvolené „vezmeš si mě?“ nebo jí to jen tak poslat do zprávy na messengeru při obědové pauza v práci (případně pro klasiky do SMSky), to zavání ze všeho nejvíc průšvihem než čímkoli jiným.

Máš dalšího adepta na nejhorší způsob žádosti o ruku? Dej nám o něm vědět v diskuzi pod článkem!

Související články