Dopřejte po náročném létě luxusní péči také svým rtům

MARK
Komerční článek
|
19. 09. 2017
|
Přemýšlíš, jak po horkém létě dostat namáhanou pokožku zpět do kondice? Nezapomeň také na péči o své rty. Slunce, vítr či mořská nebo chlorovaná voda působily i na ně, a rty tak mohou být vysušené nebo popraskané. Dopřej jim proto účinnou péči s MARK Coffee Lips.

Účinky MARK Coffee Lips

Prvním krokem ke krásným rtům je odstranit z nich suché a odumřelé částečky kůže. Zní to sice trochu drsně, ale dá se to udělat i velmi jemně – pomocí scrubu na rty MARK Lip Scrub. Tenhle scrub, určený speciálně na rty, je vyroben z kávy robusta, hnědého cukru, kávového a jojobového oleje a včelího vosku.

Čerstvě namletá káva a hnědý cukr ze rtů odstraní vše, co na ně nepatří – od suchých kousků kůže až po drobné nečistoty. Jemná masáž, kterou se scrub na rty aplikuje, je také příjemně prokrví. Kávový olej je vyčistí, detoxikuje a zklidní. Jojobový olej rty hloubkově ošetří, vyhladí a dodá jim potřebnou hydrataci. Včelí vosk na rtech vytvoří ochranný film, a tím je bude chránit před dalším vysušováním a podrážděním.

markocofee.jpg

MARK pro tebe má báječné řešení péče o rty!
MARK
I o rty se musí pečovat, aby byly k světu!

Když už jsou rty očistěné a zregenerované, dopřej jim pomocí balzámu na rty MARK Lip Balm dodatečnou hydrataci. Tenhle balzám je složený z kakaového másla, které je bohaté na antioxidanty, a tak má zvláčňující a regenerační účinky, kávového oleje a včelího vosku, který má hojivé účinky a vyživí i citlivou pokožku rtů.

Použití MARK Coffee Lips

MARK Lip Scrub nanes na odlíčené a vyčištěné rty. Jemně ho vmasíruj, nech chvíli působit a pak si rty opláchni vodou. Následně použij balzám MARK Lip Balm a užívej si příjemný pocit hebkých rtů.

Více informací a možnost objednání najdeš na www.markscrub.cz.

Související články