Hledáte místo na pořádnou dámskou jízdu? Dejte na naše tipy!

Pixabay
Komerční článek
|
17. 08. 2020
|
Potřebujete si odpočinout? Utečte si zařádit s partou nejlepších kámošek. A aby taková dámská jízda stála skutečně za to, odjeďte rovnou na celý víkend a na místo, na které ani zdaleka nesahá adresa vašeho bydliště. Povíme vám kam.

Pohádkový pobyt na zámku? Proč ne!

Chtěla byste se cítit jako opravdová zámecká paní? Sto let zpátky by člověk prosté krve hlavu pod zámeckým baldachýnem nesložil, dnes u nás najdete spoustu zámeckých stavení nabízejících ubytování v obklopení překrásných zahrad. Vám i vašim kamarádkám se tak otevírá jedinečná možnost strávit víkend v nádherném aristokratickém sídle s neopakovatelnou atmosférou přesně tak, jako těm opravdovým princeznám, kterými jste si jako malé přály být. A kam se vydat za jedinečnou nocí s puncem dávných dob? Prohlédněte si nabídku ubytování na zámku. Ne vždy se musí jednat o přepychové a nákladné ubytování, vybírat můžete i z řady elegantních sídel, hradních ubytoven a tajemných komnat.

bigstock-happy-girlfriends-women-group-238054231.jpg

Potřebuješ si odpočinout? Tak to bude super vyjet třeba na wellness!
bigstockphoto.com

Pryč se stresem! Nechte se hýčkat ve wellness

Jsou věci, které kýbl zmrzky nespraví. Pobyty pro dámy prospějí nejen přepracovaným kariéristkám, ale i těm, které se potřebují zbavit emočního pnutí z každodenních povinností. Sbalte proto kartáček, plavky a nejlepší kámošky a naplánujte víkend o aromatických koupelích, masážích a dalších procedur, které zharmonizují přetíženou ženskou mysl, nechte se rozmazlovat odbornými kosmetičkami, zavítejte k místní manikérce a svěřte své kadeře zkušené kadeřnici. Uvidíte, že vám zkrášlující rituály zvednou náladu i sebevědomí, navíc uděláte radost manželovi, jen co se objevíte doma ve dveřích.

Milujete víno? Vydejte se za tím nejlepším

Když na důkladné probrání všemožných témat a událostí víkendový brunch nestačí, vypravte se do krajů vínu zaslíbených a starosti všedních dní spláchněte sklenkou vína. Vydařený pobyt nad kvalitním vínem prožijte přímo v tradičním vinařství i za cenu, která neudělá vítr ve vašem rozpočtu. Znění nalévajícího se vína má zvláště ve společnosti nejbližších kamarádek uklidňující účinky. Natisíckrát ozkoušeno. 

Související články