Výběr balerín pro každý den – Jakou barvu zvolit?

CCC
Komerční článek
|
21. 05. 2024
|
Baleríny jsou neodmyslitelnou součástí dámského šatníku díky své pohodlnosti, univerzálnosti a stylovosti. Jsou ideální volbou pro každodenní nošení, ať už jdete do práce, na procházku nebo na setkání s přáteli. Ale jakou barvu balerín zvolit, aby se hodily ke všem vašim outfitům a příležitostem? Zde je několik tipů, které vám pomohou vybrat tu správnou barvu balerín pro každý den.

Proč vyniknou ve vašich každodenních outfitech černé, bílé a nude baleríny?

Černé baleríny jsou klasikou, která nikdy nezklame. Jsou univerzální a snadno se kombinují s jakýmkoli outfitem. Ať už máte na sobě džíny, sukně nebo šaty, černé baleríny vždy dodají vašemu vzhledu eleganci a sofistikovanost. Jsou ideální pro pracovní prostředí i formálnější události. Zvolte do outfitu černé baleríny s drobnými ozdobami, jako jsou mašle nebo kovové detaily, pro dodání jemného módního nádechu. Stylové černé baleríny jsou vám k dispozici i v kamenných prodejnách CCC.

baleriny-cerne.jpg


CCC

Nude baleríny jsou další skvělou volbou pro každodenní nošení. Jejich neutrální barva prodlužuje nohy a dodává outfitu jemný a sofistikovaný vzhled. Béžové baleríny se hodí téměř ke všem barvám a stylům oblečení, což je činí velmi univerzálními. Nude baleríny jsou perfektní k barevným nebo vzorovaným outfitům, protože nebudou odvádět pozornost od hlavního kousku vašeho oblečení.

Bílé baleríny jsou ideální pro letní sezónu. Vypadají svěže a čistě a skvěle se hodí k lehkým letním šatům, sukním nebo kraťasům. Jsou perfektní pro neformální příležitosti a procházky po městě. Bílé baleríny kombinujte s pastelovými barvami a světlými odstíny pro svěží a letní vzhled.

bezove-baleriny.jpg


CCC

Z jakého důvodu zařadit do aktuálních outfitů hnědé, koňakové a šedé baleríny?

Hnědé a koňakové baleríny jsou skvělou volbou pro podzim a jaro. Tyto teplé odstíny dodávají outfitu přírodní a zemité tóny. Hnědé baleríny se skvěle hodí k džínům, khaki kalhotám a k dalším neutrálním barvám. Hnědé baleríny kombinujte s přírodními materiály, jako je kůže a denim, pro dosažení harmonického vzhledu. Přírodní balerínky béžové dodají každému outfitu patřičný šmrnc. Najdete je i na e-shopu CCC.

Šedé baleríny jsou velmi univerzální a elegantní. Jsou skvělou alternativou k černým balerínám a hodí se k chladnějším odstínům, jako jsou modrá, fialová nebo různé odstíny šedé. Jsou ideální pro pracovní prostředí i každodenní nošení. Šedé baleríny vypadají skvěle s monochromatickými outfity nebo s výraznějšími barevnými akcenty.

baleriny-bezove.jpg


CCC

Proč zakomponovat do outfitů pestrobarevné baleríny nebo kousky se vzory?

Pro odvážnější vzhled a vyjádření osobního stylu můžete zvolit výraznější baleríny. Červené, modré, zelené nebo žluté baleríny mohou být výrazným doplňkem vašeho outfitu. Tyto barvy dodají vašemu vzhledu energii a originalitu. Barevné baleríny kombinujte s neutrálními oděvy, aby opravdu vynikly. Můžete je také sladit s dalšími doplňky ve stejné barvě.

Vzorované baleríny, jako jsou květinové a zvířecí, jsou skvělou volbou pro ty, kteří chtějí přidat do svého vzhledu trochu hravosti. Tyto baleríny mohou být skvělým doplňkem jednoduchého outfitu a dodají mu unikátní vzhled. Vzorované baleríny kombinujte s jednoduchými a jednobarevnými oděvy, aby se vzory nestřetávaly a baleríny mohly vyniknout. Také vzorované baleríny jsou k dispozici v prodejnách CCC.

Související články