Rok 2022 ve znamení osobitých šperků na míru!

Zlatnictví Salaba
Komerční článek
|
13. 03. 2022
|
Pantone Color Institute představil barvu roku 2022 - Veri Peri. Je to odvážná barva podporující vynalézavost a kreativitu. Podívejme se na trendy a novinky, které poslouží jako inspirace pro originální dárky k narozeninám či jiným životním příležitostem.

Šperky na míru s drahokamem

Ať už chcete darovat prsten, náušnice nebo náhrdelník, nemusíte vybírat pouze z klasické nabídky na e-shopech nebo zlatnictvích. Šperky na míru s drahokamem se v posledních letech těší velké oblibě. Není se čemu divit, originálním šperkem vyjádříte mnohem více, než tisíci slovy.  

Prsten či náušnice můžete nechat osadit drahokamy v různých barvách a tvarech. Náš tip je barva roku 2022 - Very Peri. Drahokamy s jemnou modrou, šeříkovoua fialovou barvou dodávají pocit energie a optimismu. Hodí se k elegantním i ležérním  outfitům a odrážejí sílu osobnosti své nositelky, či nositele.  

veri_peri_barva_roku_2022_sperky_s_drahokamy_zlatnictvi_salaba_zlatnicke_studio.png


Zlatnictví Salaba

Drahokamy v barvě roku 2022

Do šperků se už dávno nemusí osazovat pouze bílé diamanty. Barevný drahokam dodá šperku na netradičnosti a originalitě. Přírodní drahokamy mají různé sytosti a odstíny. Na to je dobré myslet i s ohledem na barvu kovu a mnohé další. Celým tímto procesem tvorby šperku na míru vás provede zkušený zlatník. Vše vám vysvětlí, ukáže a doporučí nejlepší řešení pro vás.

V barvě roku 2022 Very Peri objevíte např. tanzanitsafír, oblíbený měsíční kámen, nebo modrý moissanit

Kameny s touto podmanivou barvou si s oblibou do svých klenotů vybírali už dříve nejrůznější vládci a králové. Vzácné modré safíry jsou součástí i českých korunovačních klenotů. Podmanivý tmavě modrý tanzanit se objevil ve filmu Titanic jako „Srdce oceánu“. A mnoho modrých safírových šperků nosila i princezna Diana. 

veri_peri_barva_roku_2022_prirodni_drahokamy_zlatnictvi_salaba_zlatnicke_studio.png


Zlatnictví Salaba

Dárek na míru pro maminku, nebo sestru

Hledáte-li jedinečný šperk, který by nikdo nepřehlédl, náušnice nebo prsten s větším drahokamem je trefa do černého. Výrazný drahokam upoutá pozornost a v kombinaci se zajímavým osazením vytvoří výjimečný šperk. Na zakázku lze vyrobit i prsteny nebo přívěsky s kamenem všech narozeninových znamení nebo drahokamem ze šperku po babičce. Kreativitě se meze nekladou, vše záleží na vaší fantazii a také finančních možnostech.

veri_peri_barva_roku_2022_darek_pro_maminku_zlatnictvi_salaba_zlatnicke_studio.png


Zlatnictví Salaba
Související články