Jaké pánské zimní kotníkové boty vybrat?

CCC
Komerční článek
|
23. 11. 2022
|
Chcete-li si pořídit stylové a pohodlné boty na zimu, bude dobré řídit se několika důležitými kritérii. Pokud si s výběrem pánské zimní obuvi nevíte rady, nezoufejte. Na následujících řádcích si na zmíněná kritéria posvítíme pěkně zblízka. Čtěte a inspirujte se s námi!

Jaké parametry by měly splňovat pánské zimní kotníčkové boty?

Zimní obuv pánská by měla splňovat několik základních kritérií. Díky tomu vám bude v obuvi teplo za každého počasí. Pánské kotníkové boty do zimy by měly být zejména voděodolné. Dobré je pak i to, budou-li vaše boty do chladných dnů oděruodolné a větruvzdorné. Zaměříme-li se na materiály, mohou pánové volit boty na zimu z těch syntetických nebo z přírodních. V posledních letech vedou na plné čáře kotníkové boty z přírodní kůže. A není se čemu divit. Obuv na zimu z přírodní kůže má mnoho výhod. Jednou z výhod je i to, že jsou kožené boty výborně odolné. Dále jsou také dokonale prodyšné a jako bonus jsou i tzv. udržitelné. Udržitelný způsob života propagují ty největší módní světové značky. Pánové tak mají široký výběr na dosah ruky. Pokud nakupujete rádi na internetu, mrkněte např. i na e-shop CCC. Tady si přijde na své každý trendy muž. Kožené kotníkové boty nezapomeňte ošetřit i kvalitní impregnací a ochranným krémem v neutrální barvě. Pokud si boty umažete, vsaďte na speciální čistící pěnu, pastu nebo gel. Díky používání obuvnických prostředků výrazně zvýšíte životnost kožené obuvi. Pánskou kotníkovou obuv pak můžete vybírat i podle designu. O trendy barvách a vzorech se dočtete v závěru článku.

S jakými oděvy a módními doplňky lze kombinovat kotníková obuv pro muže?

Kotníková obuv pro pány může mít mnoho podob. V kurzu jsou kousky s elastickým prvkem, ale také modely z broušené nebo z hladké kůže. In jsou také kousky v imitaci kůže. Zmíněné modely jsou dostupné také v prodejnách CCC. Kotníkové boty nejlépe zapadnou do outfitu s kalhotami se zúženou nohavicí. Zvolit můžete slim fit, ale i regular fit džíny. Trendy budou kousky s vysokým pasem. Vybírat můžete také plátěné kalhoty nebo ty manšestrové. Pokud budete vybírat módní doplňky, měly by s obuví ladit. A to nejen barvou, ale také strukturou. Jak říká módní pravidlo, hladké patří k hladkému a strukturované zase k strukturovanému. Tím se váš outfit vkusně sjednotí a bude působit konzistentně a uhlazeně. Na závěr můžete k outfitu přidat elegantní košili nebo sportovně laděné polo triko. Slušet vám bude i delší kabát nebo parka.

zimni-boty-panske.jpg


CCC

Jaké barvy, vzory a motivy pánské kotníkové obuvi pofrčí tuto sezónu?

Pokud chcete jít s dobou, bude dobré, když se budete orientovat v trendy barvách, vzorech a motivech pro danou sezónu. V té letošní budou dominovat přírodní a pastelové barevné odstíny. Oříškové, krémové i pistáciové kotníkové boty tak budou dobrou volbou. Vsadit pak můžete i na starou dobrou černou klasiku. Černá je barva elegantní a z módy nevychází. Tmavé kotníkové boty pak dobře zapadnou i do outfitů s oblečením se vzory a s motivy. Módní budou ty zvířecí. Nebojte se tedy experimentovat a vytvořte si originální outfit pomocí kotníkové obuvi. Stylové černé kotníkové boty najdete např. i v kamenných obchodech CCC. Tady není o trendy pánskou obuv nouze.

Související články