Chcete ukázat svou lásku k motorkám s tematickým tričkem?

trickovy.cz
Komerční článek
|
29. 05. 2023
|
Jestliže jste tělem i duší motorkářka, nesmí ve vašem šatníku chybět ani trendy tematické triko s potiskem. Že nevíte, podle jakých kritérií takové triko vybírat? Nevadí, my vám to na následujících řádcích rádi prozradíme. Proto čtěte dále a nechte se inspirovat společně s námi!

Podle jakých parametrů volit tematické triko s motorkářským charakterem?

Pokud milujete motorky a rádi se jimi obklopujete, můžete to dát vědět světu i za pomoci trika. Stačí, když si vyberete módní triko s potiskem, které na moto sport rafinovaně poukazuje. Tričko s motorkou nebo s nápisem vás tak může charakterizovat bez toho, aniž byste o tom řekli jediné slovo. Triko zkrátka promluví za vás. Volit můžete nejen nápisy nebo obrázek, ale také kombinaci zmíněných variant. Tady bude záležet jen na vás a na tom, co vám lépe vyhovuje. Triko s potiskem pak můžete vybírat i podle střihu. Jestliže jste štíhlé nebo máte normální postavu, budou vám slušet trika v slim fit provedení. Máte-li nějaké to kilo navíc, vsaďte spíše na trička v regular fit střihu. Ten je volnější a nabídne vám vysokou míru pohodlí v každé situaci. Triko s potiskem pak může mít i různý výstřih. Nejčastější je asi kulatý výstřih, kterým nikdy nic nepokazíte. Vyberete-li si vak výstřih do V, můžete díky němu opticky prodloužit váš krk a celkově i postavu. Triko pak může mít i různě dlouhý rukáv. Na jaro a léto se vám pak budou hodit i módní crop topy či tank topy. I na tílko může vlézt módní motorkářský potisk.

Jakou barvu trika letos zvolit, abychom byly in?

Chceme-li být v letošní sezóně in, můžeme vsadit na trika v přírodních a v pastelových odstínech. Tmavě modré, hnědé i zelené triko s moto charakterem tak bude letos dobrou volbou. Vyhýbat se však nemusíte ani černé klasice. Černá je barva univerzální a z módy nevychází. Pro motorkářský sport je jako stvořená. Výhodou černého trika je i to, že ho můžete snadno sladit i s dalším vícebarevným oblečením nebo s trendy kousky se vzory a s motivy. Také bílá je barva, která zapadne do kapsulových šatníků. Výběr trendy odstínů a barev je tedy opravdu široký. Trička v zmíněných módních barvách najdete např. i tady: https://trickovy.cz/141-motocykly. Zde si přijde na své každá milovnice motosportu.

Jak se starat o triko s potiskem, aby nám vydrželo dlouhou dobu jako nové?

Aby nám tričko s potiskem vydrželo dělat parádu dlouhou dobu, měly bychom o něj i vhodně pečovat. Trika s potiskem bychom tedy měly prát nejlépe na nízké otáčky. Použít k tomu můžeme i speciální prací prostředek na jemné prádlo. V ideálním případě však můžete prát triko s motorkářským potiskem přímo v rukách. Tím se bude potisk na triku méně a pomaleji odírat, než tomu bývá při praní v pračce. Pokud je však pro vás pračka jasná volba, převraťte alespoň tričko s potiskem tzv. naruby. Opět zabráníte zbytečnému opotřebování obrázku či nápisu. Trika s potiskem nedávejte do sušičky, ta by mohla potisk znehodnotit. Dodržíte-li těchto několik zmíněných pravidel, může vám tričko s moto potiskem dělat radost i mnoho let. O tom, jak vhodně pečovat o triko s potiskem, se detailně dozvíte i na oblíbeném e-shopu https://trickovy.cz/. Zde si tričko s moto tématikou také snadno pořídíte.

Související články