Zvětšení rtů kyselinou hyaluronovou – podívej se, jak dobře jej umí na Brandeis Clinic

www.shutterstock.com
Komerční článek
|
26. 01. 2018
|
Fotografie klientek, jež se svěřily do péče lékařům z Brandeis Clinic – kliniky laserové a korektivní dermatologie, kde si rty nechají modelovat stovky pacientů měsíčně. Proč si na Brandeis Clinic nechávají zvětšovat rty i klienti z Německa a Velké Británie?

2.jpg

O spokojené klienty a klientky nemá Brandeis Clinic nouzi.
Brandeis Clinic

3.jpg

Klientky si nechávají zvětšovat rty pomocí kyseliny hyaluronové.
Brandeis Clinic

V čem je ošetření na Brandeis Clinic jiné?

Jak již bylo zmíněno v úvodu, na Brandeis Clinic zvětšují rty dermatologové, jež kyselinu hyaluronovou aplikují na denní bázi a zároveň, mají zkušenosti se zvětšováním rtů u žen i mužů. V týmu Brandeis Clinic jsou i pracovníci, kteří byli oceněni členstvím v klubu „Master class club“, což je klub školitelů, tj. dermatologové Brandeis Clinic školí pracovníky jiných klinik a nezřídka k nim přichází i pacienti, jež si chtějí nechat upravit výsledek zákroku na jiné klinice.

Ještě větší komfort díky použití kanyly namísto injekce s hrotem

Stejně tak na Brandeis Clinic přichází pacienti, jimž nevyhovuje aplikace kyseliny injekcí s ostrým hrotem a preferují ošetření za použití kanyly se zaobleným hrotem či dokonce ošetření v analgosedaci.

Široká nabídka výplní

Dermatologové Brandeis Clinic mají k dispozici širokou nabídku kyseliny hyaluronové, ať už jde o různé značky či hustotu. Díky tomu je pacientovi vždy aplikována látka, která je pro něj nejvhodnější.

1.jpg

Na Brandeis Clinic jezdí klienti i ze zahraničí.
Brandeis Clinic

4.jpg

Brandeis Clinic vychází na výbornou ve všech hodnoceních.
Brandeis Clinic

Maximální bezpečí a pohodlí v zázemí nejlépe vybavené kliniky v ČR

Pracovníci i klienti Brandeis Clinic se mohou těšit z komfortu a bezpečí „pětihvězdičkové“ kliniky získávající pravidelně nejvyšší možná hodnocení ze strany kontrolních orgánů.

Brandeis Clinic je od svého založení v říjnu roku 2013 nejlépe vybavenou klinikou korektivní a laserové dermatologie v ČR a v její nabídce najdeš pouze certifikované materiály a přístroje, jejichž účinek byl potvrzen klinickými studiemi.

Rozšiř řady spokojených pacientů Brandeis Clinic

To vše jsou důvody, proč pacienti přichází do ordinací dermatologů pravidelně a neváhají je doporučit i svým známým. Skvělý poměr cena/výkon přivádí do Brandeis Clinic i klientelu z příhraničních oblastí Německa a velkých měst Velké Británie s přímým leteckým spojením s Prahou. Přijď taky a uvidíš, že nebudeš chtít měnit! Domluv si ještě dnes konzultaci s dermatologem Brandeis Clinic prostřednictvím formuláře na této stránce.

Související články