Jak sbalit a udržet si chlapa? Měj ho na háku!

Shutterstock
|
27. 10. 2023
|
Pokud si myslíš, že muži touží po poslušných puťkách, které udělají všechno pro jejich blaho, jsi na omylu. Muži milují potvory. Jak se jí stát? Máme návod.

Do tepla domova, kde čeká milující manželka s voňavou večeří, perfektním úklidem a nažehlenými košilemi, se rád vrací každý muž. Jenže je to tak trochu nuda. Pokud chceš, aby tě chlap pořád zbožňoval, musíš ho udržet ve střehu. Muži milují výzvy. Probuď tedy jeho lovecký instinkt a měj ho trochu na háku. A nezáleží na tom, jestli ho chceš teprve sbalit, nebo už spolu nějaký pátek jste.

Buď neodolatelná

Kdo by stál o zanedbanou ženu v teplácích a s kruhy pod očima? Aby po tobě toužil, musíš nejdřív zapracovat na sobě. Dej se do formy, zajdi si ke kadeřnici nebo na manikúru, nakup kvalitní kosmetiku a hezké kousky podle nejnovější módy. Nezapomeň taky zapracovat na svém sebevědomí a vyřešení minulosti. Seberozvoj a vzdělávání jsou důležité pro zdravý sexappeal. Muži mají rádi inteligentní a sebejisté ženy.

Dopřej mu pocit ochránce

Žena v nesnázích je tou nejlepší taktikou, jak sbalit a udržet si muže. Ať už se jedná o noční cestu domů, pomoc s těžkým nákupem, kapající kohoutek nebo zavirovaný počítač. Cokoliv může být příležitostí probudit jeho ochranářský instinkt. Když ho k tomu navíc ještě pochválíš, máš napůl vyhráno!

bigstock-young-couple-sitting-on-the-so-396323963.jpg

Muži jsou prostě lovci. Nech ho, aby tě musel pořád tak trošku lovit.
Bigstockphoto
Jasně, uvařit večeři nebo mu vyžehlit košili, to je v pořádku. Občas ale taky vyjdi ven s kamarádkami!

Měj ho na háku

Tím nejlepším, co můžeš pro chlapa udělat, je držet ho neustále ve střehu. Páni tvorstva jsou holt od přírody lovci. Když bude mít pocit, že tě nemá jistou, bude se muset pořád snažit.

Dej mu jasně najevo, že se tvůj život netočí jen kolem něj. Mysli na své koníčky, přátele, životní sny a plány. V každém případě si zachovej svá tajemství a dopřej si ten luxus být občas nedostupná. Nemusíš mu oznamovat každý krok, hned odepisovat nebo mu na každou schůzku kývnout. Telefonické hovory nebo dopisování se snaž utnout jako první se slovy „musím běžet, mám spoustu práce“. Když bude uvažovat, kde (a s kým) jsi, je to jedině dobře!

Tipy pro nezadané

Pokud jste si spolu ještě nezačali, můžeš zajít ještě o krok dál – klidně si občas vyjdi s jinými. Pomůže ti to mít svého vyvoleného víc na háku a upoutat jeho pozornost. Bude tě mít za žádanou ženu. Můžeš mu dát decentně najevo, že o něj stojíš (například úsměvem, očním kontaktem nebo letmým dotykem), ale všeho s mírou! Jestli jste přátelé a nevíš, jak na tom jsi, oznam mu, že jdeš s někým na rande, a sleduj jeho reakce. Pokud začne žárlit, šance tam jsou!

Nikdy se kvůli muži neomezuj

Nikdy neruš plány s kamarádkami kvůli tomu, že si tvůj Pepa vzpomene, že by tě chtěl dnes večer pozvat na večeři. Když si Pepa pár dní počká, nic se nestane. Naopak. V jeho očích budeš za nezávislou, sebevědomou ženu. Navíc si Pepa uvědomí, že se musí víc snažit, a celý večer bude myslet na to, jestli na dámské jízdě nepotkáš někoho pozornějšího.

Jaký je tvůj názor? Mají muži radši potvory, nebo hodné holky?

Použité zdroje: zdroj 1, zdroj 2, zdroj 3, zdroj 4

Autor článku: redakce

Související články