Ideální spojení stylu, výkonu a komfortu pro každodenní dojíždění i dobrodružné výlety. To jsou elektrokola Crussis

give.cz
Komerční článek
|
19. 06. 2023
|
Rekreační cyklistiku má v Čechách v oblibě skoro dvě třetiny lidí. Není proto divu, když nastane pěkný slunečný den, že jsou cyklisté vidět na všech různých místech, a to jak ve městech, tak i na různých cyklostezkách napříč celou republikou.

Jak ale všichni, kdo v Čechách žijí, vědí, jsme poměrně hornatý stát, takže na mnoha výletech si můžete dát pěkně do těla. Pro mnoho lidí se tak výlety na klasickém kole staly neoblíbené a tomuto sportu se tito lidé spíše vyhýbali. S příchodem elektrokol se ale tento trend mění, protože s elektrokolem i největší kopce nejsou problém, což už všichni, kdo jej vyzkoušeli, vědí. V dnešní době se už těžko hledá někdo, kdo na elektrokole alespoň kousek neujel a nemá tak představu o jeho skvělých benefitech. Většina lidí v Čechách ale elektrokolo doposud nevlastní. Kde ale začít a z čeho vybírat, pokud si chcete pořídit svoje první elektrokolo?

Elektrokolo Crussis – ideální společník pro rekreačního cyklistu

Na tuto poměrně jednoduchou otázku existuje i jednoduchá odpověď – elektrokolo Crussis. Výrobců a značek elektrokol je na našem trhu již velké množství, žádná ale není tak dominantní z hlediska množství prodaných kusů, jako jsou elektrokola největšího českého výrobce, značky Crussis. Tato značka nabízí elektrokola střední a vyšší střední třídy, která jsou vybavena osvědčenými motory Bafang, případně u vyšších modelů špičkovými motory Panasonic. Za skvělou cenu tedy získáte kvalitní elektrokolo, navíc s velmi poutavým designem. Právě design a dobrý poměr cena/výkon byly od začátku priority tohoto výrobce a díky tomu, že elektrokola byla od začátku velmi výrazná barevně, získala oblibu i velkého množství lidí.

070_crussis_20200916.jpg


give.cz

V nabídce elektrokol Crussis tak nyní naleznete sportovní horská elektrokola se silnými motory a bateriemi, která jsou k dispozici v mnoha modelech jak dámských, pánských a i juniorských. Široká nabídka obsahuje i u každého modelu různě „silné“ baterie, takže máte možnost absolvovat opravdu dlouhé výlety i v náročnějších horských cestách.

Pokud Vás lákají spíše zpevněné cesty nebo využíváte své kolo na cesty do práce nebo po městě, máte možnost si vybrat ze široké nabídky krosových a trekingových modelů, případně modelů se sníženým rámem pro snadný nástup a pohodlnou jízdu.

046_crussis_20200916.jpg


give.cz

Ať už si vyberete model horský nebo třeba trekingový, vždy máte u elektrokola Crussis jistotu komfortu díky příjemné univerzální geometrii rámů, komfortnímu sedlu a širším příjemným plášťům.

S vývojem nových modelů a platforem však v Crussisu nezahálí, takže do budoucna se můžeme těšit na zajímavé novinky, např. špičková celoodpružená elektrokola nejvyšší třídy, kde je samozřejmě obrovská konkurence, ale věříme, že tak jak jsou oblíbená ostatní elektrokola Crussis, tak budou i tato.

Tagy: 
Související články