Co dělat s kamarádkou? Máme pro tebe 10 originálních tipů

Shutterstock
|
19. 04. 2023
|
Kvalitní přátelství je třeba si hýčkat. Inspiruj se našimi tipy na to, co dělat s kamarádkou, abyste se dobře bavily a užily si společný čas na maximum.

Za okny déšť a nikam se vám nechce? Spíš, než vyrazit do přeplněného obchodního centra si chcete užít jedna druhou nebo si v klidu popovídat. Mrkni na naše tipy, co dělat s kamarádkou v pohodlí domova.

Udělejte si doma kosmetický salón

Hýčkejte se jako princezny a vykouzlete si doma příjemnou atmosféru kosmetického salónu. Pusťte si relaxační hudbu, zapalte vonné svíčky a uvařte bylinkový čaj. Pohodlně se usaďte, nohy ponořte do lavoru s teplou vodou a mořskou solí, na pleť naneste hydratační masku a ruce namažte směsí z medu a olivového oleje. Relaxujte a během toho, co se budete zkrášlovat, můžete probrat nejnovější drby.

3, 2, 1 promítáme aneb domácí kino

Ani jedné se vám nikam nechce, nejradši byste zůstaly doma v teplákách? Žádný problém, zůstaňte. Rozpečte si k tomu sýrový popcorn a pusťte si nejnovější díl oblíbeného seriálu. A pak klidně další a další díl…

Probuďte v sobě kreativní duši

Vyhlaste tvořivé odpoledne a vyrábějte. Umíte háčkovat, malovat akvarelem nebo péct dorty? Každá si taky můžete vytvořit nástěnku vizí nebo vyzdobit diář. Fantazii se meze nekladou. Co takhle jedna pro druhou uháčkovat šálu nebo navléknout náramek přátelství? Protože co je víc, než handmade produkt vyráběný s láskou?

Když je nálada taková... nostalgická

Vytáhněte z krabice staré společné fotografie, psaníčka, deníky a začněte listovat vzpomínkami. Prohlížejte si fotografie, když vám bylo -náct. Vsadíme se, že na vás vykouknou takové poklady, u kterých i slza dojetí ukápne.

shutterstock_287935571.jpg

Byla by škoda přijít o kamarádku jen kvůli nedostatku společných aktivit.
Shutterstock
Vyrazte na brunch, vyvenčit útulkáče nebo třeba navštivte tvoji babičku. Všechno může být super!

Udělejte si tematický večírek

Kdo říká, že si nemůžete udělat večírek jen ve dvou? Vymyslete téma a podle toho nazdobte byt a připravte catering. Téma může být například maškarní, kdy přijdete v převlecích, nebo Mexiko, kde budou hrát prim tortilly, výrazné barvy a sombrera. Umíchejte koktejl, pusťte hudbu a dobře se bavte.

Někdy je spíš nálada vyrazit mezi lidi a být akční. I pro tento případ máme v zásobě pár super tipů. Co dělat s kamarádkou, když chcete vyrazit ven?

Sportujte

Výborný nápad, jak se dostat do formy, a ještě si u toho poklábosit. Oblečte legíny, mikinu a vyrazte na procházku, stačí svižná chůze, u které se zadýcháte, ale zároveň zvládnete i mluvit. V létě zas můžete nazout in-line brusle nebo dojet na kole na tu nejlepší točenou zmrzku.

Vyrazte na piknik

Sbalte deku, košíček s čerstvým ovocem, sýrem, šunkou a čerstvou bagetkou. Do termosky připravte ledovou kávu a najděte příjemný park. Rozložte deku, vytáhněte dobrůtky a poslouchejte zpěv ptáků. Idylka.

Věnujte se charitě

Kupte pytel granulí a společně ho doneste do nejbližšího psího útulku. Nutně do peněženky ale sahat nemusíte, darujte krev nebo proberte hračky po svých dětech a dejte je potřebným. Příjemný pocit z dobrého skutku vás bude hřát ještě pěkně dlouho.

Posnídejte venku

Vyrazte prozkoumat to nové bistro, co otevřeli na rohu. Líný víkendový brunch a objevování nových chutí, to jde hezky dohromady. 

Učte se a vzdělávejte

Naučte se něco nového a společně se přihlaste na kurz floristiky, fotografování nebo pečení makronek. Užijete si spoustu srandy, poznáte nové lidi a budete mít nový společný koníček.

Dobrá kamarádka zná všechny tvoje příběhy, ale opravdová kamarádka je prožila s tebou!

A co děláš s kamarádkami nejradši ty?

Použité zdroje: zdroj 1, zdroj 2

Související články