Oblečení skvělých značek můžeš mít levněji. Jak na to?

www.bigstockphoto.com
|
17. 10. 2017
|
Ráda se oblékáš a pořizuješ si na sebe super hadříky skvělých značek? Jenže to není úplně nejlevnější, viď? Představ si, že bys mohla za každou útratu získat nějaké to procento zpátky. Zní to jako fantasy? Ale naštěstí není!

Ať už si koupíš něco na sebe jednou za uherský rok, nebo jsi na nakupování tak trošku závislá, vždycky se ti hodí, když ušetříš. A my konečně víme, jak na to, aby se ti po odpoledni stráveném v e-shopech vrátily nějaké ty kačky. Zajímá tě to? Čti dál, na konci článku pro tebe máme překvapení!

S Bonusway se peníze jen kutálejí

A kutálejí se k tobě, což je to nejlepší. Bonusway.cz je portál spřátelený se spoustou e-shopů, a jakmile přes něj něco objednáš, začnou ti naskakovat „vratky“. V některých obchodech jsou to třeba 4 %, ale v jiných víc a objevíš i takové, od nichž se ti z útraty vrátí 15 % nebo pevně daná částka. Postup je přitom hrozně jednoduchý – jdi na Bonusway, zaregistruj se, podívej se, jaké obchody s portálem spolupracují, proklikni se do některého z nich a nakup. Internet je chytrý a už bude vědět, jak dál postupovat, abys svoje penízky dostala zpátky.

bigstock-172372334.jpg

Nakupovat přes Bonusway se vyplatí v mnoha oblastech - nejde jen o kosmetiku.
Nakoupit si hezké věci a ještě dostat peníze zpět? To je super, ne?

Peníze zpět z nákupů z více než 500 obchodů

Nebudeme troškařit, proč taky? Bonusway spolupracuje s více než pěti stovkami obchodů, takže je skutečně z čeho vybírat, ať už jde o módu, elektroniku, knihy, hračky nebo cestování. Ke všemu se počet obchodů neustále rozrůstá. V pohodě si najdi to, co právě potřebuješ koupit, a těš se, že se ti peníze začnou v procentech vracet zpět. Jakmile budeš mít na svém Bonusway účtu alespoň 250 Kč, můžeš si je nechat převést na bankovní účet. Paráda!

Podlamují se ti nohy z oblečení značek Tommy Hilfiger, Lacoste, Diesel, Desigual, Pepe Jeans, Gant a dalších podobně luxusních? Tak to rovnou z Bonusway zamiř do e-shopu answear.sk, kde je najdeš. Nezapomeň, že tohle oblečení může udělat pořádnou radost i tvé milované polovičce nebo někomu z rodiny – blíží se přece Vánoce a ty nechceš strávit mládí ve frontě v nákupáku.

Další e-shop, který můžeme jenom doporučit, je Bibloo – tady si vybereš třeba ze značek, jako jsou Converse, Calvin Klein, Mustang, Camp David, Replay, Salamander, Vero Moda, Versace a z dalších. Když navíc natrefíš na slevu, která se může vyšplhat i k hodně příjemným 60 %, budeš mít z nákupu hned trojnásobnou radost – najdeš super kousek, ušetříš 60 % a něco se ti vrátí přes Bonusway. Prostě pecka.

screen_shot_2017-10-17_at_8.42.26.png

Přes Bonusway můžeš nakoupit nejen kosmetiku, ale třeba i letenky nebo oblečení.
redakce
Na Bonusway si můžeš vybrat přes 500 obchodů z různých oblastí.

Kam by to spělo, kdyby na Bonusway nebyl Zoot, který dělá radost dnes a denně a spousta Čechů a Češek bez něj nedá ani ránu? Kromě oblečení pro ženy, muže a děti si tu samozřejmě můžeš vybrat i nějakou tu parádu do bytu a třeba ti padnou do oka KeepCupy, kterých tu mají fakt pestrý výběr. Na Zootu je super, že můžeš věci vrátit do 90 dnů a doprava je zdarma. Nezapomeň taky omrknout pravidelný Oolovek dne, který Zoot nabízí s pěknou slevičkou! 

A nakonec ještě jedna bomba – Bonprix, který jsme si oblíbily my, ale mají ho rády i naše maminky a babičky. Chodí ti pravidelně domů katalog? Objednej si na e-shopu s přístupem přes Bonusway, hadříky budou tvoje a ještě ti udělají radost procenta zpět. Jestli máš dojem, že obchody myslí hlavně na hubené až vychrtlé, Bonprix tě příjemně překvapí i módou pro plnoštíhlé.

Překvapení na závěr

Na začátku článku jsme ti slíbili překvapení, takže tady je. Když na Bonusway přejdeš tudy, zaregistruješ se a pak skočíš do e-shopu, získáš automaticky na svoje Bonusway konto 75 Kč za první nákup. To je fajn, ne? Tak vzhůru na nákupy přes internet, ať si později netrávíš advent v davech lidí a neutratíš majlant!

A ještě něco – chystáme pro tebe soutěž o nákup kosmetiky za 500 Kč přes Bonusway, tak nás sleduj, ať ti neunikne! 

Související články