Tip na víkend: Doběhněte podpořit předčasně narozené děti!

bigstock.com
|
21. 04. 2016
|
V sobotu 23. 4. 2016 proběhne (a to doslova) 6. ročník závodů v krosu pořádaný společností MCC Kros Štiřín, tentokrát ve spolupráci s magazínem Porodnice.cz. Běhat a závodit o poháry nejlepších atletů světa Barbory Špotákové, Romana Šebrleho a Tomáše Dvořáka se bude na loukách mezi Všedobrovicemi a Štiřínem.

Zazávodit si může takřka každý, od minižáků (rok narození 2006-2007) až po dospělé (rok narození 1996 a starší). Kromě pohárů našich atletů čekají na všechny účastníky drobné dárečky a diplomy, tři nejúspěšnější závodníci v každé kategorii získají také medaile a věcné ceny. V rámci akce je připraven pestrý doprovodný program a setkání s Evou Samkovou a dalšími skvělými sportovci.

Závody v krosu - Centrum pro předčasně narozené děti

Závody v krosu se letos konají na podporu předčasně narozených dětí, které svůj životní start nemají nejjednodušší, a sport je krásnou příležitostí, jak právě je zařadit do běžného života. Finanční prostředky ze zaplaceného startovného budou věnovány Centru péče o předčasně narozené děti Gynekologicko-porodnické kliniky 1. LF UK a VFN v Praze, a to prostřednictvím nadačního fondu Vita et futura.

První závod začíná v 10.00 hod., k registraci buďte připraveni min. 30 minut před startem své kategorie.

Více informací najdete na adrese www.kros-stirin.cz.

Fotky a videa z akce, včetně aktualit sledujte na facebookovém profilu akce.

Související články