Ztratila jsi klíče? Nepanikař. Nainstaluj Doon‘t Panic!

bigstock.com
|
18. 05. 2016
|
Stává se to. Ztratíš klíče, na venkovní zahrádce po drinku necháš sáčko nebo se ti zaběhne tvůj čtyřnohý miláček. Představ si, že v takovém případě jen popíšeš ztracenou věc nebo ji najdeš ve virtuálním seznamu ztrát. Takhle funguje Doon‘t Panic!

Jakmile zjistíš, že ti něco chybí, stačí jen, abys do aplikace Doon‘t Panic zadala popis ztracené věci. Aplikace si pak sama zjistí, kde se nacházíš. Potom už záleží jen na tom, zda nálezce tvé věci také používá Doon‘t Panic. Pokud ano, přidá nalezenou věc na seznamu nálezů – ten se zobrazí jen těm uživatelům, kteří nějakou ztrátu v určitém časovém intervalu v konkrétní lokalitě zadali. Takže i tobě. Zkontaktovat se a domluvit se na předání už je jednoduché.

Spoléhá se na slušnost a poctivost

Například ztráta klíčů a dokladů může pěkně znepříjemnit život. O strachu, který máš, když se zaběhne tvůj mazlíček (myslíme toho čtyřnohého) ani nemluvě. Aplikace Doon‘t Panic může být jedním ze snadných a účinných způsobů, jak se pokusit najít si ke ztrátám cestu zpět. Musíš se přitom spolehnout na lidskou slušnost a poctivost. Doufáme, že těch, kteří se chtějí stát něčím hrdinou dne, je mnohem více než těch, kteří by z nepříjemných situací chtěli chladnokrevně těžit.

Pozor! Víš, co je ještě skvělé? Aplikace je určená pro Apple i Android a můžeš si ji stáhnout zdarma!

doontpanic.png

Doont Panic
doontpanic.com
Doont Panic

Najdi fešáka, který po tobě pokukoval

Doon‘t Panic je skvělý pomocník při hledání ztracených věcí, ale dokáže toho ještě mnohem víc. Třeba prostřednictvím vykřičníku můžeš ostatní uživatele v dané lokalitě varovat na nebezpečí, požár, demonstraci, záplavy a jiné nepříjemnosti, pomocí srdíčka můžeš najít hocha, který po tobě pokukoval u hospůdky na zahrádce, kde sis dávala drink s kamarádkou. Nebyla příležitost, aby tě oslovil. A tobě přišlo hloupé oslovit pod nějakou záminkou jeho. Mrkni se, jestli to nezkusil přes Doon‘t Panic!

Aplikace Doont Panic telefon

Doont Panic
bigstock.com
Aplikace Doon´t Panic pomůže najít třeba i ztraceného psa.

Řekni o aplikaci svým známým

Aby aplikace Doon‘t Panic a hledání přes ni bylo co nejefektivnější, je třeba, aby měla co nejvíc uživatelů. Řekni o ní svým kamarádům a známým, ať je sociální síť pro ztráty a nálezy co nejhustší!
video

 

Související články