Horoskop na rok 2017: 1. díl pro Berany, Býky, Blížence, Raky, Lvy a Panny

www.bigstockphoto.com
|
21. 11. 2016
|
Rok 2016 se blíží ke svému konci, takže přichází čas bilancovat nad jeho průběhem, dávat si předsevzetí a chystat plány na dalších 12 měsíců. Abys byla aspoň trochu připravena, nahlédni do budoucnosti už dnes!

Beran (21. 3. – 21. 4.)

Jestli se ti nedařilo kontrolovat svoje emoce, v roce 2017 ve většině situací naštěstí zvítězí tvůj rozum a logika. To se bude hodit zvlášť tehdy, když zjistíš, že je potřeba udělat velké a dalekosáhlé rozhodnutí.

Práce a kariéra

Možná jsi v práci ustrnula na mrtvém bodě a máš pocit, že na svém stávajícím místě už se necítíš tak dobře jako dřív. Neváhej a najdi si práci, která tě bude naplňovat. V průběhu roku budou hvězdy takové příjemné změně přát.

Finance

Finanční situace úzce souvisí se změnou práce. Tvoje nové místo bude mnohem lépe ohodnocené, nezapomeň si ho ale nejdřív najít a pak opustit to staré, abys nezjistila, že jsi bez koruny. Můžeš si taky něco našetřit a chvíli nepracovat, než najdeš něco, co ti fakt padne do oka.

Láska a rodina

Tento rok budou hvězdy hodně přát lásce a přátelství. Zadané zrozenkyně tohoto znamení pocítí prohloubení stávajícího vztahu – může z toho být i svatba a potomek! Single kočka by pak neměla sedět v koutě, naopak by měla chodit ven a do společnosti. Je totiž nanejvýš pravděpodobné, že tam potká někoho, s kým prožije opravdu nádherný a dlouhotrvající vztah. Šance je nejvyšší v létě.

Zdraví

S tebou v příštím roce asi pořádně zamává stres, hlavně ten z práce. Choď do přírody, odpočívej a čerpej energii, jak je ti to příjemné. V létě rozhodně vyjeď na dovolenou, ať už s přítelem, nebo kamarádkou. Maximálně ti to prospěje.

Býk (22. 4. – 21. 5.)

Pro zrozenkyně tohoto znamení má příroda nachystanou spoustu energie, kterou jim předá. Jakmile ji pocítíš, rozhodně ji využij, protože to nebude trvat věčně. Začni něco tvořit, víc sportovat nebo se ponoř do práce.

Práce a kariéra

Díky oné energii hodně zapůsobíš na šéfa a na lidi, kteří ti pomohou zase se posunout na kariérním žebříčku nahoru. Buď ale připravená na to, že to bude vyžadovat tvrdou práci a větší zodpovědnost, což není tak úplně pro všechny. Skvělý pro tebe v tomto ohledu bude konec roku.

Finance

V oblasti financí se toho změní minimum. Jiné pracovní místo s sebou sice přinese trochu vyšší ohodnocení, ale také na tebe osud přichystá větší nečekané výdaje, které s tvou kasičkou zamávají. Situace se ale nakonec uklidní a nebude tak zle.

Přečti si: 5 rad, jak nevybouchnout při pracovním pohovoru

Láska a rodina

Dlouho nebyly hvězdy tak nakloněny lásce pro Býky jako budou teď. Nezadané kočky by měly vyrážet na lov, dokud nepotkají skutečně kvalitní polovičku, ty zadané budou mít šanci svůj vztah harmonizovat a dosáhnout ohromné spokojenosti. Není však nejvhodnější období k početí, s tím počkej na konec roku.

Zdraví

Nic zvláštního v oblasti zdraví se konat nebude. V zimě nezapomeň na šátek nebo šálu, jinak tě potrápí bolesti v krku. Nebude to ale nic extra závažného.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Optimismus, uklidnění, psychická a fyzická pohoda, přesně to jsou hlavní atributy roku 2017. Během roku bude docházet k pozvolným změnám, kterých si zpočátku možná ani nevšimneš, ale nakonec se ohlédneš, uvědomíš si je a pochopíš, že je dobře, že proběhly.

Práce a kariéra

Tento rok se podle všeho budeš soustředit na kvalitu své práce víc než na kvantitu. Hvězdy naznačují, že bude příznivá doba pro složitější projekty, protože se budeš plně soustředit na všechno, do čeho se pustíš. A všechno dotáhneš do konce.

Finance

Tvoje finance budou po celý rok v rovnováze, nic výjimečného se v této oblasti dít nebude. To ti přidá na klidu. Příbuzný nebo známý tě požádá o půjčku. Pokud si vše řádně ošetříš, bude to v pořádku a peníze se ti vrátí.

Láska a rodina

Na krásu, šarm a kouzlo osobnosti lapí nejedna kočka svůj vysněný protějšek. Musíš ale vědět, že to nebude nikdo z lidí, které už teď znáš. Navštěvuj nová a nepoznaná místa, kde můžeš svého nového miláčka potkat. Zadané kočky čeká příjemné překvapení – třeba nabídka k sňatku. Zároveň mysli na to, že lidi, které v průběhu roku 2017 potkáš, zůstanou ve tvém životě i další roky, jen tak nezmizí.

Zdraví

Blížence potrápí nachlazení, plíce a průdušky, hlavně na jaře. Po celý rok si pak dávej pozor na ruce a ramena, ať se nestane úraz. Dost na tom, že tyhle části těla budou dostávat pěkně zabrat i tak, protože na ně Blíženci často trpí.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Všechno kolem tebe se bude dít strašně rychle, nebo ti to tak aspoň bude připadat. Pokud se změnám bez reptání přizpůsobíš, pak půjde všechno jako po másle. Odporovat osudu nemá smysl, zkrátka se nauč řešit i složitější záležitosti za běhu. Bude ti to hodit.

Práce a kariéra

Tak pozor, tady hrozí přílišné tíhnutí k práci, dokonce i workoholismus! Práce pro tebe může být během roku 2017 vším, zvlášť pokud jsi nezadaná. Přepracování ale není to, co bys potřebovala, takže pravidelně „vypínej“ v přírodě nebo při četbě dobré knížky. V tento rok neměň zaměstnání, nemuselo by to vyjít, pokud tedy nepůjde o tutovku.

Finance

S mírou práce souvisí finance – těch budeš přes rok dost, aby sis mohla splnit nejeden svůj sen, ať už půjde o kabelku, nebo exotickou dovolenou. Jen si dávej pozor, abys pro peníze nepřehlížela ostatní hodnoty – zdraví, rodinu a přátele.

Láska a rodina

Zadaným bude tento rok opravdu přát, se svou drahou polovičkou strávíš naprosto nezapomenutelné okamžiky plné lásky a porozumění. Tak dobré zprávy už nemáme pro nezadané. Zázraky se nejspíš dít nebudou a ty bys neměla zuřivě lovit chlápky po barech. Ulovila bys někoho, s kým bys příliš šťastná nebyla. Nezávazný románek by z toho ale být mohl.

Zdraví

Když už jsme u těch románků, nezapomínej na ochranu, protože nikdy nevíš. Taky se snaž minimalizovat stres ve svém životě, protože psychika ti dokáže rozhodit fyzickou kondici a ty bys mohla trpět bolestmi hlavy a nevolnostmi. A to nechceš. Hoď se do pohody.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Zvykla sis na chaos a řešení věcí v poklusu? Teď se ti uleví, všechno se uklidní a ubyde i stresu. Věnuj víc času rodině a přátelům, ocení to, protože jsi je nejspíš poslední měsíce zanedbávala. A je na čase to urovnat.

Práce a kariéra

Čeká na tebe sice hodně práce, ale ty si s ní poradíš a dobře si rozvrhneš čas mezi ni a jiné aktivity. Během roku tě potká hned několik větších pracovních výzev, což s sebou možná trochu stresu přinese, ale nakonec se ti uleví, zklidníš se a získáš zase trochu více sebevědomí.

Finance

V dubnu a květnu je ideální čas na žádost o zvýšení platu. Vzhledem k tomu, že se už v prvních měsících v práci blýskneš, nebude šéf nejspíš proti. O nějaké nouzi tedy nemůže být ani řeč.

Láska a rodina

Jestli jsi zadaná, budeš mít možná pocit, že vztah s tvým miláčkem nepříjemně stagnuje a potřebuje nový impuls. Takové zpomalení ale není nic špatného, dochází k upevnění vztahu a nemusíte spolu každý den podnikat něco šíleného. Čas od času byste se ale vzájemně překvapit měli. Kromě toho – rok 2017 je pro tebe ideální k založení rodiny. Nezadané kočky budou mít spoustu příležitostí užít si velmi vzrušujících románků!

Zdraví

Přidej do jídelníčku vitamíny a začátkem roku se spíš rozmazluj, než abys lámala osobní rekordy v čemkoli. Během roku se pokus omezit alkohol, jeho větší míra ti nic pozitivního nepřinese, naopak divoké večírky budou mít nepříjemné následky. Na konci roku 2017 aktivně odpočívej a starej se o svou psychiku – bude hodně zatěžována.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Je docela možné, že budeš mít celý rok pocit, že se kolem tebe nic neděje, nebo se děje velmi pomalu. Tvé kroky ti možná budou připadat nicotné a malicherné, ale na konci roku uvidíš, že jsi odvedla pořádný kus práce a posunula ses nečekaně hodně vpřed.

Práce a kariéra

Právě tak tomu bude v práci. Budeš mít pocit, že neděláš nic významného, ale nakonec zjistíš, že jsi vlastně úspěšně dokončila hned několik velkých pracovních věcí. Výsledek proto bude stát za to a ty se ke všemu ušetříš shonu a stresu.

Finance

Na začátku roku se může spustit finanční krize, kterou ale časem zažehnáš bez větších následků. Dávej si dobrý pozor na své peníze, nepůjčuj je někomu, komu 100% nedůvěřuješ. Kvůli financím se můžeš často hádat i s kocourkem a příjemné to nebude.

Láska a rodina

Hvězdy přejí tvému znamení, zvlášť pokud jsi single. Tenhle rok bude vhodný pro nalezení partnera, na kterého se budeš moct spolehnout, budeš mu moct důvěřovat a budete spolu dlouho spokojení. Stejně se ti bude dařit i v navazování přátelských vztahů. Zadané nic neobvyklého nečeká, při správném budování vztahu by mělo všechno šlapat.

Zdraví

Únor, březen a duben bude vyžadovat péči o imunitu, jinak tě skolí všechno, co proletí kolem. Taky se hodně zaměř na pohyb, zvlášť pokud máš sedavé zaměstnání. Na jaře a na podzim vyzkoušej detoxikaci, budeš se pak cítit dobře fyzicky i psychicky.

Těšíš se na rok 2017? A jaký pro tebe byl rok 2016? Napiš nám to na Facebooku nebo na Instagramu s hashtagem #jsmekocky.

Související články