Jak sbalit chlapa v kavárně? Buď svá a vsaď na řeč těla

Bigstockphoto
|
05. 06. 2021
|
Kavárna a krásní chlapi – tak tohle rozhodně jde dohromady! Ačkoli to není místo, kam pravidelně vyrážíme na lov, i tady se vyskytují exempláře, které bys chtěla mít ve svém pelíšku. Jak na to? Poradíme v následujících 5 spolehlivých tipech!

Tip č. 1: Nauč se mluvit řečí těla

Potkala ses s kocourem ve dveřích a nemůžete se vyhnout? Odzbroj ho úsměvem a dej si pozor na to, jakým způsobem mu v cestě bráníš. Ideální je, pokud budeš mít jednu nohu vepředu a svou váhu budeš rozkládat, aby ses od kocoura spíše odkláněla.

Nestahuj ramena dolů a nehrb se! Raději vyrovnej záda, vypni prsa a hlavu nech šarmantně vztyčenou. Muži totiž milují sebevědomé ženy, které jsou si vědomy své ceny.

V kavárně není jediné volné místo, a tak si musíte sesednout k sobě? Věř tomu nebo ne, ale máš víc jak z poloviny vyhráno! I v téhle fázi si dej ale pozor na to, jak sedíš.

Rozhodně se nenakláněj dopředu, protože to bude kocour naproti tobě brát jako agresivní a příliš laciné gesto. Raději se zády opírej o opěradlo židle a nohu přehoď přes druhou tak, ať si toho všimne.

Víš, že podle průzkumů odborníků na vztahy stačí jen 8 sekund na to, aby dva lidé poznali, zda o sebe mají zájem či nikoli?

Tip č. 2: Využij svých zbraní

Nemáme na mysli drápky ani naditý dekolt. Mnohem účinnější je tvůj úsměv a hluboký pohled. Je úplně jedno, jestli vyhlédnutý fešák sedí naproti tobě nebo u vedlejšího stolečku. Zkus na něj nenápadně upřít pohled a uhni až ve chvíli, kdy si toho kocour všimne.

bigstock-127183649.jpg

Buď nenucená, tvá šance na sbalení chlapa se zvýší.
Bigstockphoto
Jeeežiš, ahoj, no ty jsi krásnej! Seznámíme se? To je skvělý, že jsme se potkali, viď? - Tak pozor, takhle ne.

Říká se, že lidé vycítí, když se na ně někdo dívá. Proč toho nevyužít? Jakmile k tobě upře svůj zrak, uhni a nenápadně po očku sleduj, jestli pohled v průběhu následujících sekund opětuje. V případě, že ano, gratulujeme! Opět jsi blíž ke svému cíli.

Dalším krokem je poněkud hlubší a delší pohled a letmý „na oko“ stydlivý úsměv. Žádný pořádný chlap neodolá dívce s krásným úsměvem. Tak proč ho trošku nepoškádlit? Třeba zaženeš jiskru v jeho oku a následně i srdci.

Tip č. 3: Buď tajemná

Pokud má kocour zájem, po několika vyměněných pohledech a letmých úsměvech jistě nepohrdne pozváním na společnou kávu či pozdní snídani. I v tomhle případě ale nech vyniknout svou rafinovanost a buď tajemná.

Neprozrazuj na sebe příliš mnoho, nesnaž se vyrovnat známému samopalu vzor 24 (a jeho kadenci „RATATATATATA“) a chvíle vyprávění prokládej chvílí naslouchání. Neklaď záludné ani soukromé otázky a nezahlť dotyčného slovní lavinou.

Spíš muže pouze nalaď na další schůzku základními informacemi o tvé práci nebo koníčcích. Rozhodně ale nedávej najevo jasný zájem! Muž totiž musí primárně dobývat tebe.

Jakmile se vaše cesty rozejdou, jistě mu bude ta tajemná kráska, kterou ráno potkal vrtat hlavou a do kavárny, kde ji poznal, se určitě dřív nebo později opětovně vrátí.

Tip č. 4: Buď svá a sebevědomá

V duchu si opakuj, že jsi úžasná, originální, krásná a jedinečná! Nesnaž se překrucovat pravdu, vychvalovat se ani přehnaně upozorňovat na své úspěchy nebo nadité bankovní konto.

Neházej zbytečně vlasy, zapomeň na přehnané mrkání a vyzývavé pohledy a zkus ukočírovat svůj hlasitý nervózní smích. Muži nesnáší přehrávání, hlasité projevy ve společnosti ani předstíranou výjimečnost.

Pokud ze sebe budeš dělat něco, co nejsi, kocour to vycítí. Má na to totiž svůj tajný smysl. Proto buď přirozená a sama sebou. Jedině tak můžeš být jedinečnou kočičkou, která je velmi atraktivní a pro muže přitažlivá.

Tip č. 5: Neboj se dotyků

Při přehazování nohy přes nohu se kocoura pod stolem nenápadně dotkni lýtkem a sklop zrak na znamení „omluvy“. Po čase můžeš být ještě odvážnější a sáhnout ve stejnou chvíli jako on třeba po cukřence na stole nebo nápojovém lístku.

Pokud ti přijdou dotyky jako příliš laciné a v tuto chvíli nevhodné gesto, zkus se nedotýkat jeho, ale sebe.

Třeba se schul do klubíčka a předstírej, že je ti zima (v muži to vyvolá ochranářské pudy a opravdový gentleman ti nabídne bundu) nebo si rukou prohrábni nenuceně vlasy. Vsadíme se, že ani nevíš, co takové letmé gesto udělá s mužskou fantazií. Ale o tom třeba někdy příště…

Podařilo se ti sbalit muže snů? Kde jste se dali dohromady? Byla to kavárna, práce nebo bar? Poděl se o to s námi v diskuzi pod článkem!

Související články