Připravte se na léto! Jaké vychytávky by neměly ve vaší výbavě?

Pexels
Komerční článek
|
24. 06. 2022
|
S příchodem stále teplejších dnů nastal čas festivalů, opékaček, pikniků či výletů do přírody. Naplno prožité chvíle jsou však také často spojené s rizikem, že se něco stane. Tyto vychytávky vám pomohou s tím, aby vás nezaskočila žádná neočekávaná situace.

Ochranná fólie na chytrý telefon

Pevně věříme, že si z každého letního dobrodružství s sebou odnesete spoustu zážitků. Abyste si však kromě nich neodnesli také prasklý nebo poškrábaný displej, je na místě popřemýšlet nad ochranou svého telefonu. Fólie na mobil nebo jiný druh ochrany telefonu by se proto měly stát must have vychytávkou nejen letošního léta. Na kolena vás pak nepoloží ani zvýšené riziko pádu nebo poškrábání displeje. Budete tak moci klidně tančit na každém festivalu až do rána, aniž byste si lámali hlavu nad tím, že máte klíče a telefon v jedné přihrádce vaší kabelky.

unnamed_1.png


Pexels

Balzám na rty s ochranným faktorem

Když přijde řeč na ochranu pokožky před sluncem, rty jsou jednou z nejpodceňovanějších částí našeho těla. Suché a popraskané rty ani zdaleka nejsou výsadou zimních měsíců. Nepříznivě je ovlivňují také sluneční paprsky a pod širým nebem může dojít k jejich spálení. Na seznamu letních nezbytností by tak jednoznačně neměl chybět také jelení lůj s ochranným faktorem, abyste se mohli usmívat od ucha k uchu celé léto.

unnamed_2.png


Pexels

Pikniková deka s nepromokavou vrstvou

Pikniková deka je skvělou vychytávkou nejen na piknik. Bez problémů si ji s sebou můžete zabalit na jakýkoli výlet do přírody nebo do stanového městečka vícedenních festivalů. Kromě toho, že vás nezaskočí ani mokrá tráva z ranního deště, tyto deky tepelně izolují, a tak můžete každou rozjetou zábavu bez obav potáhnout až do pozdních nočních hodin. Využití pár milimetrové pěny (třeba kousku staré karimatky) zajistí ještě pohodlnější sezení, proto nebudete muset dlouhé hodiny hledat ideální prostor bez pichlavé trávy.

unnamed_3.png


Pexels

Šikovný batoh

Na vyjmenování věcí, které potřebuje mít většina žen neustále u sebe, by nám nestačily prsty jedné ruky. Šikovný batoh je proto efektivním řešením, jak se vyhnout strkání věcí, které se nikam nevejdou, do tašek svých poloviček, případně kámošek. Nejlépe uděláte, pokud si ještě před létem sepíšete seznam plánovaných aktivit a přehled věcí, které si na ně budete muset zabalit. Pak už jen stačí vydat se do obchodů a vybrat si toho správného společníka na všechna letní dobrodružství.

unnamed_4.png


Pexels

Skleněná láhev

Hydratace je základ, proto by se měla stát nedílnou součástí vašeho nového batohu také láhev s vodou. Její přítomnost oceníte, kamkoli se v létě vydáte. Kromě toho ekologická skleněná láhev šetří životní prostředí a vaši peněženku. A za dodržování pravidelného pitného režimu vám poděkuje vaše tělo.

unnamed_5.png


Pexels

Zabalte si do batohu skleněnou láhev a piknikovou deku s nepromokavou vrstvou, na rty natřete vyživující balzám s ochranným faktorem, zabezpečte chytrý telefon kvalitní folií a obalem a směle se vydejte za novým letním dobrodružstvím.

Související články