Nedaří se ti zhubnout? Jdi na to chytře s KetoMix!

bigstockphoto.com
Komerční článek
|
13. 07. 2020
|
Už jsi nastudovala, co se dalo, ale stejně ne a ne zhubnout? Dokážeš poradit kamarádkám, i těm s poporodními kily, ale tobě se váha nehýbe a oblečení se ti snad ve skříni zmenšuje? Máme pro tebe tip!

V životě existuje jen pár jistot. Jednou z nich je, že když to vlastnímu tělu dovolíme, bude spalovat svoje tukové zásoby, aniž bychom se o to snažili zběsilým pohybem 5x týdně v posilovně a 3x týdně při běhu. Prostě přejdi do ketózy, buď v pohodě a sleduj pokroky.

Co je KetoMix a jak funguje?

O ketogenní dietě obecně už jsme psaly. Ve zkratce funguje tak, že když snížíme denní příjem sacharidů pod 50 g, během několika dní se dostaneme do ketózy. A protože snížíme celkový denní příjem, tělo bude potřebovat k fungování víc energie, než dostane, a začne si ji brát ze svých zásob. V prvním týdnu tak můžeš v pohodě shodit i 5 kilogramů, protože se ze začátku hodně odvodníš, pak můžeš postupovat rychlostí až 2 kilogramy týdně podle toho, jestli přidáš i pohyb. Skvělé ale je, že budeš hubnout i bez něj.

KetoMix je jedním z výrobců instantních jídel, které se do ketogenní diety hodí. Můžeš si tak v klidu dopřát nejen koktejl, jehož příchuť si snadno přizpůsobíš, nebo tyčinku, ale taky třeba chipsy, polévky, kaše, palačinky, omelety, chléb a housky. K přípravy většiny jídel potřebuješ jen šejkr, vodu a pánvičku, případně troubu.

Mimochodem – z KetoMix jídel a z povolených surovin (viz níž) se dá vytvořit nejedna dobrota, která ti rozhodně nebude připadat dietní… A přitom bude! Co takhle beztrestně si pochutnávat na tvarohových koláčcích, pouťovém kokosovém suku, domácí proteinové zmrzlině, tiramisu nebo třeba na lahodných skořicových sušenkách?

Není to jen o chemii

Zatímco někteří jiní výrobci povolují v první fázi hubnutí jen svá vlastní prášková jídla, u KetoMix si můžeš dopřát až 500 g zelené a bílé zeleniny denně, 20 g oříšků a semínek, 50 g malin, jahod nebo borůvek, 20 g tvarohu a houby, které si nakonec odečteš od povolených 0,5 kg zeleniny za den. Sladit můžeš jednou ze sedmi KetoMix příchutí a čekankovým sirupem. To je odpověď na to, s čím si dát palačinku k snídani nebo omeletu k večeři.

bigstock-weight-loss-and-diet-concept-280644259.jpg

Hubnutí nemusí být jednoduché, ale s KetoMix jídly to půjde!
bigstockphoto.com
Děsí tě vlastní váha? Začni konečně úspěšně hubnout!

Hubneš ve fázích a pokroky máš před očima

Hubnutí s KetoMix je jednoduché. V první fázi, kdy jde o shození těch nejpřebytečnějších kilogramů tuku, baštíš 5x denně jedno KetoMix jídlo a výš zmíněné pochutiny. Ve druhé fázi si pak dáš denně 3 jídla KetoMix a 2x denně zařadíš povolené potraviny – třeba kousek sýra, šunky nebo masa. Ve třetí fázi, která je stabilizační, už nejíš KetoMix jídla a dáváš se na zdravý a vyvážený jídelníček. Pokud nepřejdeš k nevhodným stravovacím návykům, váhu si udržíš.

Když se jednou týdně, například každou neděli ráno zvážíš a změříš se, uvidíš, že tvoje snaha není zbytečná.

Sestav si balíček, nebo si vyber zvýhodněný

Když budeš chtít, můžeš si svůj balíček sestavit sama, aby ti vydržel třeba měsíc. Výhodnější je ale objednat si třeba dvoutýdenní, třítýdenní nebo čtyřtýdenní balíček, ve kterém najdeš víceméně všechno, všechno ochutnáš a pak už budeš vědět, co třeba není úplně tvůj šálek čaje.

Poradkyně jsou pořád k dispozici

Nemusíš se bát, že v tom budeš sama. Na Facebooku existuje skupina – poradna právě pro všechny, kteří s KetoMix hubnou. Přítomní se vzájemně podporují, sem tam padne vtípek, ale především jsou tu poradkyně, které odpovídají na dotazy, seč můžou. O radu si můžeš taky zavolat nebo napsat na chatu přímo na webu KetoMix, kde taky získáš spoustu informací.

Související články