KetoFit aneb vyzkoušejte nejlépe chutnající českou dietu

Ketofit
Komerční článek
|
08. 03. 2021
|
V dnešní době se můžete setkat s opravdu různými dietami, díky kterým byste se měli zbavit přebytečných kil. Většinou se však bohužel žádný výsledek nedostaví, navíc se dieta skládá z nepříliš chutných jídel, přičemž musíte omezit řadu jídel, co byly doposud součástí vašeho jídelníčku.

KetoFit je speciální proteinová dieta, co vás neochudí ani o jídla, která se na první pohled zdají nezdravá. Všechny produkty totiž mají vyvážené složení a můžete z nich vytvořit skvělá a chutná jídla.

Proteinové produkty

KetoFit nabízí celou řadu produktů, které se stanou vaším každodenním chlebem, pokud se rozhodnete pro tuto dietu. To však neznamená, že by jídelníčku chyběla pestrost. Z jednotlivých produktů totiž můžete vytvářet různé pokrmy a kombinovat je. Výhodou je, že jsou skvěle vyvážené, obsahují tak všechno, co ženské tělo potřebuje. Už se tak nemusíte starat o to, zda jste za den snědli dostatek bílkovin, tuků, či vitaminů. Odborníci se o to postarali – na vás už je jen připravit si vybraný pokrm.

Mezi nejoblíbenější produkty patří například proteinové omelety a polévky, snídaňové kaše, pečivo nebo proteinové těstoviny. Z daného sortimentu navíc můžete vykouzlit i jiná jídla, jako jsou proteinové omáčky, pizza a mnoho dalšího. Pokud nemáte moc času na přípravu jídla, můžete si koupit také proteinové koktejly. Jejich výhodou je rychlá příprava, přičemž mají kvalitní složení, a navíc si můžete vybrat z mnoha různých příchutí.

24.jpg


Ketofit

Dieta s českou chutí

Tato ketonová dieta je speciální především tím, že přináší i tradiční české chutě. Česká kuchyně totiž přeci jen není zrovna dietní, mnoha jídel se tak při hubnutí musíme vzdát. To však u KetoFitu neplatí. Majitel obchodu Filip Degl se rozhodl, že chce nám známé chutě zakomponovat i do svých produktů: „Českou kuchyni mám moc rád, jenže ona vůbec nepatří do diety. Přesto jsme se rozhodli přenést co nejvíce chutí z naší kuchyně do KetoFit produktů.“ Díky tomu si tak při hubnutí můžete bezstarostně dát na oběd například zabijačkovou polévku, svíčkovou nebo houbovou omáčku – ty vám skvěle nahradí proteinové omáčky.

Speciálně pro ženy

KetoFit je jediná ketonová dieta, která byla vytvořena pro ženy. Díky rozložení jednotlivých živin, vitaminů a minerálů zajišťuje přirozené a rychlé hubnutí, kterého dosáhnete i bez sportování. Při pravidelné konzumaci těchto produktů tak máte jistotu, že vaše tělo má všechno, co potřebujete. Udržovat si skvělý zdravotní stav je totiž při redukci váhy velmi důležité.

31.jpg


Ketofit

Zkušenosti žen

KetoFit se navíc může pyšnit opravdu skvělou kvalitou, je to vůbec nejoblíbenější proteinová dieta v České republice, pozitivně ji ohodnotilo již více než 12 000 zákazníků. Nemusíte se tedy bát, že by vám tato dieta s hubnutím nepomohla. Inspirací vám může být několik příběhů žen, které KetoFit vyzkoušely a jsou nadšené, protože dosáhly své vysněné váhy.

Jana se svěřila se svým příběhem: „Šla jsem do toho s velkým nadšením, i když jsem ze začátku s některými jídly bojovala, vydržela jsem přesně podle doporučení. Naštěstí se výsledky dostavily velice brzy a mě to motivovalo, abych pokračovala. Už snad po prvních 14 dnech mi bylo vše volné a já se těšila na každé další kilo, které shodím.“ Zbavení se tuku vám navíc může zlepšit život, tak jako se to povedlo Míše: „Potřebovala jsem restart a všechnu naději jsem vložila do ketogenní diety KetoFit. Dnes jsem o polovinu lehčí, mám víc energie a sebevědomí, a život si neskutečné užívám!

Ať už jste v jakémkoliv věku, dieta KetoFit vám může snadno pomoci zbavit se nadbytečných kil. Věřte, že vše je opravdu snadné, hubnout budete bezstarostně pomocí chutných jídel, která navíc připravíte během chvilky.

Související články