Jak si letos usnadnit výběr dárků pro kluky

manboxeo.cz
Komerční článek
|
20. 01. 2021
|
Úkol, který na nás čeká hned několikrát do roka. Vybrat dárky pro své blízké – rodinu, kamarády, partnera.

A sehnat opravdu dobré dárky pro kluky je někdy to nejtěžší a nejsložitější, protože muži si vše potřebné obstarají sami a v jejich koníčcích se ne vždy vyznáme natolik, abychom si troufli pořídit pro ně takové dárky. Naštěstí teď můžete vybrat originální dárek jednoduše a z pohodlí domova a nemusíte přitom ani studovat historii jeho oblíbeného sportovního klubu nebo modely letadel.

Pro všechny věkové kategorie

Netradiční dárek totiž vyberete na e-shopu Manboxeo.cz. Stačí, abyste si zvolili z více než 200 prémiových obsahů a dárek pro kluka máte vyřešený. A co vám pak přijde domů? Precizně zpracovaná a pevně zatlučená bedna s bytelným, ručně vyráběným páčidlem, ve které je ukrytý přesně ten obsah, který jste si zvolili. Nechte muže prokázat svou sílu a užít si opravdové páčení, když se bude pokoušet do bedny dostat a odhalit to překvapení uvnitř. Jeho zvědavost, napětí i nadšení bude s každým vypáčeným hřebíkem narůstat.

4468-bedna-plna-sladkosti.396.jpg.bb332_1.jpg


manboxeo.cz

Takový box pro muže v sobě může ukrývat třeba pivní speciály z celého světa. Případně, pokud si muž potrpí na tvrdší alkohol, bude mít radost z bedny s páčidlem pro whiskaře nebo z bedny s jedním z výběrových rumů. Co třeba oblíbené Diplomatico?

Nebo sháníte dárek pro kluka, který si na alkohol moc nepotrpí či pít ještě nemůže? Takové dárkové balení pro gurmána plné tradičních pochoutek regionálních výrobců udělá radost všem milovníkům dobrého jídla. Nebo ho můžete vrátit do dětských let a nechat ho z dárkové bedny vypáčit typické západní sladkosti ve stylu Reese’s a Hershey’s a netradiční příchutě známých tyčinek KitKat či Snickers. To vše je doplněné prémiovými sladkými pomazánkami a netradičními bonbony všech chutí i barev.

Kdo si hraje, nezlobí

Nezapomnělo se třeba ani na muže, kteří nedají bez šálku kafe ani ránu. Stylová bedna s páčidlem pro kafaře jim zprostředkuje potřebnou dávku kofeinu a ještě si k tomu smlsnou na kávových zrnech v čokoládě či luxusní marmeládě z kolumbijské kávy a jablek.

Kluci, kteří si rádi hrají, si určitě rádi vypáčí bednu s dřevěnou 3D stavebnicí – na výběr jich je spoustu, od pojízdných tanků a nákladních vozidel přes mechanická zvířátka až třeba po funkční katapult nebo pohyblivý model sluneční soustavy. Nezapomnělo se ani na mladší ročníky – netradiční dárky pro kluky mohou mít podobu třeba velmi stylové bedny s páčidlem plnou tematických předmětů, doplňků a dobrot ze světa Harryho Pottera.

Tak trochu jiná KPZ je skvělý dárek pro kluky

O něco větší dárkové balení skrývá box s páčidlem s označením KPZ. Místo předmětů poslední záchrany v ní ale najdete třeba výbornou domácí pálenku spolu se spoustou netradičních pochutin. Dopřát mu můžete i ojedinělý zážitek v podobě vaření vlastního piva – stačí zvolit KPZ s domácím pivovarem a nechat ho, aby si podle návodu sám vyrobil svůj oblíbený nápoj.

Vybrali jste si z široké nabídky prémiových dárků a smysluplných obsahů? E-shop Manboxeo.cz vám ho zdarma a rychle dopraví na jakoukoliv adresu. Ať už vybíráte vánoční dárky, dárky k narozeninám či výročí, v nabídce najdete to pravé pro kohokoliv, na kom vám záleží. V nabídce jsou totiž jak dárky pro muže, tak dárky pro ženy či pro děti.

Související články