Dárky pro holky, se kterými zabodujete

Manboxeo
Komerční článek
|
18. 05. 2021
|
Ať už vybíráte dárek pro mladší nebo pro starší holku, samozřejmě vám bude záležet na tom, aby dárek udělal co největší radost a aby byl originální a výjimečný. A v tom případě zapomeňte na nové oblečení, parfémy nebo šperky. Dárky pro holky zkrátka musí mít nápad. Spoustu takových nápadů má e-shop Manboxeo.cz.

Luštění a řezání dárku

Dárky pro ženy zde mají podobu dřevěných truhel Damboxeo se zámečkem a pilkou nebo truhel Kidboxeo se zámečkem. Ke každé truhle je přiložená indicie, pomocí které lze vyluštit kód zámečku a tím svůj originální dárek otevřít. K truhlám Damboxeo je přiložená ještě pilka, kdyby přece jen to luštění bylo moc těžké, případně obdarovaná neměla potřebnou trpělivost.

Pokud hledáte dárky pro holky mladšího věku, určitě zvolte jednu z truhel Kidboxeo. Dovnitř se musí dostat pomocí indicie bez pilky, čeká ji ale spousta zábavy. Zde se najde dárek pro holky všech věkových kategorií. Ty nejmladší určitě potěší truhla Kidboxeo s L.O.L. Surprise doplňky nebo dívčí Kidboxeo s Disney princeznami, kde najde kromě stylových doplňků ještě spoustu sladkostí.

pr_2.jpg


Manboxeo

Něco pro starší holky

Trochu starší holky zase určitě ocení Minnie Mouse dívčí Kidboxeo s nadčasovými a praktickými doplňky a dárek k 15. narozeninám pro holku by zase mohlo být dívčí Kidboxeo plné společenských her a sladkostí, případně třeba také dárkové balení plné hlavolamů, které pořádně prověří její mozkové závity.

Dárek k 18 pro holku vybírejte z dárků Damboxeo. Jejich obsahy jsou ovšem neméně prémiové. Každou holku určitě potěší truhla se zámkem a pilkou plná čokolády z německých rodinných čokoládoven, truhla plná přírodní a vysoce kvalitní kosmetiky na tělo, pleť i vlasy nebo třeba raw a bio dárková truhla, kde najde samé zdravé superpotraviny. Skvělý dárek pro holku bude i dárková truhla plná specialit, kde najde výjimečné slané i sladké produkty.

pr_4.jpg


Manboxeo

Dárky budou ještě výjimečnější

Všechny dárky můžete personalizovat umístěním fotografií, motivů, 3D čísel nebo srdíček. Ke každému dárku také můžete zdarma přiložit osobní vzkaz. Doprava na truhly Damboxeo a Kidboxeo je rovněž zdarma. Oslavte letos narozeniny, svátky či jiné události stylově a vsaďte na netradiční dárky pro holky. Uvidíte, že takový dárek jim udělá obrovskou radost.

Související články