5 tipů na originální dárky pro muže (nejen) k narozeninám

pragueranger.cz
Komerční článek
|
29. 06. 2022
|
Sháníš originální dárek pro přítele, manžela, tatínka nebo bratra? Holicí strojky už mají, vůní se jim do vkusu trefit neodvážíš a basu piv si raději vypiješ sama s kamarády? Zavítej do našeho přehledu originálních dárků.

1. Kosmetický balíček

Dávno je pryč doba, kdy byla pro muže péče o sebe tabu. Na kosmetickém trhu najdeš řadu specializovaných produktů. Seženeš například kondicionér na vousy, který je změkčí (což oceníš hlavně při líbání), čisticí gel, hydratační krém, který nezanechává mastný film, nebo mýdlo na intimní partie s mužnou vůní.

2. Nůž

Nůž je stálicí mezi dárky. Nemusíš se ale soustředit na klasický „švýcarák“. Stačí pohledat na internetu a zjistíš, že třeba čeští výrobci nožů se pyšní unikátními a stylovými noži všech tvarů a velikostí. Pokud tvůj muž rád vaří, ideální je pro něj sada kuchyňských nožů, například v černé barvě. Jestli mu stačí ten kapesní, zaměř se na originální design. Dobře nabroušené nože jsou tak ostré, že se s nimi lze oholit.

3. Voucher na střelnici

Mezi originální dárky pro přítele patří i zážitky. Taková návštěva střelnice dokáže vyhnat testosteron na maximum. Voucher na střelnici objednáš v několika levelech, ve kterých si muž vyzkouší více typů střelných zbraní (AK-47, Magnum, Sniper Dragunov, Winchestrovku a další) a prostředí venkovních nebo interiérových terčů.

4. Hry pro páry

Erotické hry jsou pro vhodné pro ty, kteří chtějí oživit svůj postelový život a nebojí se experimentovat. Pamatuješ svlékací karty nebo hrací kostky se sexuálními polohami? Dnes máš k dispozici různé druhy vymakaných deskových her – vyzkoušej, možná budeš příjemně překvapená. :)

5. Online kurz

Vzdělávací kurzy, základy sebeobrany nebo sebepoznávací seance jsou příjemným zpestřením každodenního života. Pokud má muž ve tvém okolí touhu se vzdělávat, online kurz je správnou volbou. Z těch vzdělávacích lekcí by se mu mohly hodit například filozofické přednášky, vypilování cizího jazyka, kurzy počítačové grafiky nebo jak využívat naplno svůj potenciál.

Tak neváhej a objednávej! :)

Související články