Shoď na podzim kila tuku s KetoMix a buď o Vánocích šik

ketomix.cz
|
26. 10. 2020
|
Nervy, vyčerpání a nejistota nás provází už od jara. Nikdo neví, co bude zítra, a vzniklý stres spousta z nás zajídá – a zeleninu si k tomu zrovna nevybírá. Aby ses ale na Vánoce mohla podívat do zrcadla a mohla se i pochválit, máme návrh!

Zapoj se do soutěže o 14denní balíček, ochutnávkový balíček a 15 porcí proteinového koktejlu (se šejkrem a odměrkou) od KetoMix a začni jednoduše hubnout. Klidně i bez cvičení. Hlad mít nebudeš a tuky tě začnou opouštět tak, že tomu sama neuvěříš. Jak to?

Zázrak jménem KetoMix

KetoMix jsou instantní potraviny se speciálním složením a nízkou kalorickou hodnotou. Sednou tak úplně každému, a když nebudeš porušovat pravidla, bude mít jejich konzumace pozitivní dopad i na tvou postavu.

Ketogenní nebo taky ketonová dieta spočívá ve striktním omezení příjmu sacharidů na maximálně 50 g za den. Jakmile dietu zahájíš, během 3 dní se tělo dostane do stavu, kterému říkáme ketóza. Začínáme si energii potřebnou k životu brát ne ze sacharidů, ale z vlastních tukových zásob. A tak to bude fungovat, dokud si na Vánoce nedáš cukrovíčko od babičky (i když samozřejmě nemusíš!).

Spousta jídel na výběr a vychytávky, o jakých se ti nesnilo

Každý, kdo držel ketogenní dietu před lety, dneska žasne, že to nemusí být jen o koktejlech, které jsou mnohdy nechutné. U KetoMix si můžeš sama vybrat, co si dáš. Koktejly, polévky, kaše, omelety, palačinky, puding… Je toho spousta! Když si budeš chtít nechat poradit nebo budeš chtít trošku ušetřit, objednáš si kompletní zvýhodněný balíček.

screenshot.1.jpg

KetoMix nabízí spoustu druhů jídel.
ketomix.cz

Absolutní špičkou od KetoMixu je chuťově vynikající pomerančový sirup. Když si ho dáš s „kohoutkovicí“, získáš bezva šťávu bez cukru, a když si ho čas od času namícháš s perlivou vodou, budeš mít pocit, že piješ klasickou limču! Zaručujeme ti, že i když máš možná přes den problém vypít dostatek tekutin, s tímhle to dáš raz dva. Navíc obsahuje taky l-carnitin, který zrychluje spalování, čímž podporuje proces hubnutí.

Běžné KetoMix jídlo můžeš třeba občas nahradit taky sušeným masem. A rozhodně tím nemáme na mysli pochybné sušené maso s konzistencí žvýkačky. Tohle sušené maso je nádherné křupavé a samo se rozsýpá. Nemá chybu.

Vyhraj startovací balíček a pusť se do toho

Na facebookové stránce Jsme kočky probíhá soutěž. Hrajeme o 14denní balíček KetoMix dobrot (1. cena), ochutnávkový balíček (2. cena) a 15 porcí proteinového koktejlu se šejkrem a s odměrkou – všechno ti pomůže nastartovat efektivní hubnutí. Soutěžíme od 26. 10. do 4. 11. 2020 do 23.59 hod. a hned 5. 11. 2020 vylosujeme výherce/výherkyně. Stačí, když nám u soutěžního příspěvku právě na Facebooku odpovíš na soutěžní otázku:

Kolik porcí obsahuje jedno balení proteinové polévky KetoMix?

a) 10

b) 12

c) 15

Správnou odpověď najdeš na webu www.ketomix.cz!

Související články