Vyzkoušejte rodinný souboj

e-sipky.cz
Komerční článek
|
25. 01. 2021
|
Zdá se vám, že vaše rodina jaksi nedrží při sobě? Že si spolu nepovídáte, každý má svou únikovou zónu a mluvíte spolu jen, když musíte?

Tedy ráno a večer prohodíte pár slov o denní rutině, a pak si zase děláte „to svoje“. Není to neobvyklé, jen byste měli, když se tohle děje, jako rodiče zpozornět a začít podnikat nějaké kroky. Poradíme vám, jak rodinu stmelíte.

Že si každý po příchodu domů zaleze do svého oblíbeného pokoje a je sám? Vlastně tedy není sám, alespoň ty mladší ročníky bývají ve spojení s celým světem…, ale fyzicky je sám. Tato norma dneška vede k uzavírání se před světem, internet a jeho sociální sítě jsou blízkými osobami… V tomto ročním období je to ještě markantnější a navíc kvůli kovidové pandemii jsme opravdu vězni, kteří mohou být ve spojení s ostatními jen skrze obrazovku. Ale i v této nelehké době si můžete zpestřit čas strávený doma s ostatními členy rodiny. Stačí k tomu šipkový terč a šipky, které sdílení času, legrace a smíchu s rodinou usnadní.

Pokud si koupíte elektronický šipkový terč na šipky s plastovým hrotem (šipky soft) nebo sisalový terč na šipky s kovovým hrotem (šipky steel), je vcelku jedno, záleží spíše na Vás. Elektronický terč slouží více pro zábavu, protože se na něm dají hrát různé hry a jak je poznat od slova “elektronický“, tak počítá body hozené jednotlivým hráčem. Na elektronickém terči se dají hrát hry, jako oblíbená 301 nebo 501, ale může se nastavit mnohem více her. Sisalový terč je vyroben ze štětin rostliny agave sisalan a sisal získaný z listů této rostliny je textilní vlákno, které se používá k výrobě lan a provazů.

Při rozhodování se jaké šipky koupit, zvažte také věk dětí. V případě, že jsou to předškoláci, nejvhodnější bude, když jim koupíte látkový terč, na který se hází kuličkami obalenými suchým zipem. Pokud je to zaujme, můžete přemýšlet o zakoupení „pravých“ šipek. Jen je nutné se ještě ujistit o vlohách vašich dětí k házení šipek, protože mnohé z nich netrefí terč a šipka s kovovým hrotem by mohla někoho zranit.

Pokud se vy jako rodiče rozhodnete a terč na šipky domů pořídíte, buďte si jistí, že legraci a napětí a touze se v šipkách zlepšovat a vítězit podlehnete.

Související články