Únorový horoskop: Ryby čeká změna, Raci přehodnotí práci

Bigstockphoto
|
24. 01. 2022
|
Pokud pravidelně číháš na horoskopy, určitě už netrpělivě vyhlížíš ten únorový. A dobře děláš! My ho pro tebe máme a víme, co čeká a nemine právě tebe.

Berani

Berani od ledna cítí, že je něco špatně. Zatím se jim ale nepodařilo zjistit, co přesně to je. Trápí je nespavost, podrážděnost a moc se jim nedaří. Koncem února se to ale začne klonit k lepšímu a Berani zjistí, v čem vlastně je jejich aktuální problém.

Býci

Býci si vyslechli kritiku, kterou do této chvíle ještě pořádně nezpracovali. Doslova jim leží v žaludku a s ní pravděpodobně souvisí i zažívací potíže, které doteď Býci neznali. V únoru tak Býkům docvakne, že nestačí řešit jen tělo, ale i mysl a duši.

Blíženci

Motivace, inspirace, hromada nápadů, příval energie a snad i trochu štěstí. Co takhle využít akční kód a zkusit si vsadit? Blíženci v sobě pár posledních měsíců hromadili svěží vítr, který se právě v únoru rozfouká totálně naplno. A bude to jízda!

Raci

U Raků je problémem jejich hlava. Neustále přemýšlí nad každým proč, co, kdy a jak. To platí dvakrát tolik pro jejich práci. Než všechno zanalyzují, uteče další nespokojený pracovní rok. Letošní únor se to ale změní a Raci se rozhoupou.

Lvi

Lvi se během února pustí do úklidu, na který se záměrně vykašlali před Vánocemi. Nepůjde ale o úklid skříní. Čistka se bude dělat mezi přáteli. Lvi totiž už dlouho tuší, že jim někdo z okolí záměrně škodí. Během února dostane nepřítel jasné obrysy.

Panny

Milostný život Pann byl poslední půlrok od ničeho k ničemu. Nemastné a neslané prožitky šly Pannám pěkně na nervy. Letošní únor se Panny budou chtít někam posunout, když jde o pole milostné. Musí ale nejdřív zjistit, co to vlastně chtějí.

Váhy

Pletení, šití, knížky, známky nebo toulky za úspěchy slavných fotbalistů? Nic z toho není vyloučené. Proč? Protože Váhy v únoru přepadne neutuchající chuť poznat nové a neprobádané vody. Už dlouho se chtějí pustit do něčeho, co jim doteď neříkalo absolutně nic.

Štíři

Štíry čeká cenná a možná i trochu bolestná lekce. A i když toto v únoru platí pro Štíry obecně, na pozoru by se měly mít hlavně Štírky. Rozdávaly se tak dlouho, až teď samy nemají kde brát. Zdraví jim tak rychle připomene, že by měly trochu hledět i na sebe.

Střelci

Tak dlouho se chodí se džbánem pro vodu, až se ucho utrhne. Že tohle rčení na některé situace fakt sedí, zjistí v únoru právě Střelci. Opakovaně pokoušeli trpělivost partnera až moc dlouho. V nejbližších dnech se partnerské problémy Střelců už budou muset rozseknout, jinak bude zle.

Kozorozi

Zápřah Kozorohů trval déle, než sami čekali. Pořád před sebou odpočinek hrnuli s tím, že není důležitý. V únoru na to bohužel dojedou. Neskutečně rychlé pracovní tempo je dohoní a nastanou komplikace, kvůli kterým budou muset zvolnit.

Vodnáři

Vodnářům se poslední dobou dost vyhýbaly finance. Z části si za to Vodnáři mohli sami, pravda, ale ne všechno je jejich vina. Obklopili se lidmi, kteří jim ne vždy moudře poradili. To by se v únoru mělo změnit a Vodnáři si přilepší, pokud nebudou opakovat svoje chyby.

Ryby

Změna účesu? Změna postojů? Změna šatníku? Změna zaměstnání? Změna přístupu k vlastnímu zdraví? Ryby, o jakou změnu to v únoru přesně půjde? Na to musíte přijít. V každém případě se pro vás únor měsícem změny stane, ať chcete, nebo ne.

Související články