Žhavé téma: jak správně vybrat vibrátor?

bigstockphoto.com
Komerční článek
|
25. 11. 2020
|
Začíná to být v posteli trošku nuda, nebo jsi dlouho sama a nechybí ti jen duševní a duchovní souznění? Neboj se vybrat si hračku, která ti vynahradí, co ti život nedává. Poradíme ti, jak na to a na co si dát pozor.

Na velikosti záleží

Ačkoli se spousta žen kasá, že čím větší, tím lepší (mluvíme o pánském přirození), každá jsme jiná, a proto každé vyhovuje něco jiného. Nejde přitom jen o délku, ale i o šířku. Aby ti vibrátor naprosto vyhovoval, nemůžeš sáhnout po tom největším a myslet si, že to bude fajn.

Proto bys měla dávat pozor při čtení následujících řádků. Jen tak si můžeš vybrat to, co pro tebe bude jako stvořené.

Délka vs. zasunutelná délka

Když se podíváš na nejrůznější online sexshop, uvidíš, že se u vibrátorů uvádí délka, ale taky zasunutelná délka. Logicky z toho vyplývá, že délka je skutečná délka od jednoho konce vibrátoru po druhý, kdežto zasunutelná délka je ta délka, která ti může „dělat radost“.

bigstock-woman-with-dildo-vibrator-266980342.jpg

Vibrátor přijde vhod, když jsi zrovna sama.
bigstockphoto.com
Výběr téhle hračky nepodceňuj!

Délka není všechno

Každá z nás, která už něco zažila, ví, že délka rozhodně není jediný „parametr“, který určuje míru uspokojení při pohlavním styku. Šířka vibrátoru je neméně důležitý faktor, který výslednou slast zajišťuje. To zní rozumně, ne?

Pro ty kočičky, které se sexem teprve tak nějak začínají nebo si pořizují první vibrátor, jsou lepší spíš užší modely od 2 do 3,5 centimetru. Středně široký vibrátor má 3,5 až 5 centimetrů, přičemž je důležité vědět, že průměrná šířka ztopořeného pánského přirození je 3,9 centimetru. Tyhle modely se dají použít i na anální stimulaci, která rozhodně není k zahození. Jen v takovém případě nezapomeň na důslednou hygienu, aby sis nezadělala na problémy.

A nakonec jsou tu nejširší vibrátory a dilda. Ty jsou široké 5 cm a víc a dají zabrat i pořádným ženám. A když říkáme „dají zabrat“, myslíme tím, že je maximálně uspokojí a přivedou na vrchol blaha.

Související články