Žhavé trendy pro letošní léto

Bigstockphoto
Komerční článek
|
15. 06. 2021
|
Léto už nám klepe na dveře a vy stále nevíte, co budete v horkých dnech nosit? Nevadí. Společně si projdeme nejnovější trendy, s kterými v letní sezóně zazáříte.

Dozvíte se tak, že se do módy vrací například stará dobrá batika, jen v novém kabátku. Také si povíme, k čemu nejlépe sladit stylové sandály na podpatku, abychom dosáhly neodolatelného výsledku a mnoho dalšího.

Stylová letní obuv

Nejprve se podíváme, jaké trendy modely na nás čekají ve světě obuvi. Chceme-li být v letošní letní sezóně in, měly bychom do našich botníků zařadit alespoň jedny sandály na podpatku. Využijeme je k sukni, šatům i plátěným kalhotám. Velmi elegantně působí zejména kožené typy, které jsou navíc příjemně vzdušné a nemusíme se tak bát, že se nám noha v obuvi zapaří. Při výběru páskových sandálů na podpatku dbáme na to, aby boty seděly tzv. na míru, prsty nesmí přesahovat špičku obuvi a nikde nesmí nic tlačit. V ideálním případě vybíráme sandály s polstrovanými pásky. Dalším hitem letošní sezóny budou pohodlné pantofle. Ty se dají skvěle kombinovat s funkčními sportovními oděvy, ale také s plavkami k rybníku či na pláž. Zmíněnou obuv můžeme najít i v prodejnách CCC, které nabízí široký sortiment letní obuvi za přijatelné ceny.

Trendy v oblékání – vzory, barvy, střihy, materiály

Letní módní sezóna 2021 hlásí návrat pastelových barev. Meruňková, pistáciová, smetanová či tělová, ve všech budete neodolatelné. Také můžete sáhnout po bílé klasice, v letošní sezóně se však bude nosit úplně jinak, než jste byly doposud zvyklé. Pofrčí totiž celobílé outfity. Nebojte se tak obléknout bílé šaty k stylovým bílým plátěnkám, kombinovat můžete také bílou sukni se sněhovým topem či bílou košili s bílými plátěnými kalhotami a sněhovými balerínami. Bílou obuv nejrůznějšího typu můžete vybírat např. na webových stránkách CCC. Celobílé outfity můžete nosit i pro sportovní příležitosti. Skvěle se hodí na tenis, basketbalové či golfové hřiště. Dále se do módy vrací už poněkolikáté batika, momentálně v konceptu tie-dye. Duhové barvy můžete najít prakticky na jakémkoli typu oděvu včetně plavek a doplňků. Tie-dye styl se výborně kombinuje s přírodními korálky.

sandaly-na-podpatku.jpg


CCC

Velkým tématem letní sezóny 2021 je také příroda. Tato skutečnost se odráží v letních kolekcích nejznámějších módních návrhářů. Zejména v jejich motivech, materiálech a vzorech. V parných dnech tak můžete obléci topy s drobnými květinovými vzory, ale také maxišaty s obrovskými květy. Vedle nešlápnete ani se zvířecími vzory, které se do módy cyklicky vrací. Ty navíc sluší blondýnkám i brunetkám. Leopard, tygr či snad zebra? K zvířecím vzorům pak volte jednobarevnou obuv a doplňky. Kombinace více vzorů by mohla působit chaoticky. Na závěr se podíváme na denimovou módu. Chcete-li být v letošní sezóně in, pořiďte si do svého šatníku kalhoty s rozšířenými nohavicemi a vysokým pasem. Co se týče materiálů, opět vítězí ty přírodní. Přírodní kožená obuv, trička z eko bavlny, lněné klobouky a kalhoty. Určitě si vybere každý.

Módní doplňky

Chceme-li být dokonale připraveny na letní módní sezónu, nesmíme zapomínat ani na stylové letní doplňky. Ty mohou i z obyčejného outfitu vyčarovat neodolatelný model. Letos pofrčí velké brýle v nejrůznějších geometrických tvarech. Vysoce módní budou velké hexagony či čtvercové obroučky. Stylové maxi brýle můžete nakoupit např. v obchodech CCC, které disponují širokým výběrem nezbytných doplňků. V módě budou i nestárnoucí a hravé retro lenonky. Vaše outfity můžete doplnit i XXL taškami a obřími klobouky.

Související články