Vyberte svému partnerovi dokonalou košili na internetu

unsplash.com
Komerční článek
|
01. 12. 2020
|
Přemýšlíte nad tím, čím udělat partnerovi radost? Blíží se důležité výročí, vánoce nebo narozeniny? Košile je kouskem oblečení, kterým uděláte mužům radost a jestliže vyberete kvalitní kousek, vydrží jim několik sezón. V tomto článku se dozvíte, jaké materiálové složení preferovat, jaký střih bude dokonalý pro vašeho muže a jaká barva se bude nejsnadněji kombinovat.

Webové stránky nabízí široký sortiment

V současné době, kdy je velmi obtížné nakupovat cokoliv v kamenném obchodě, je potřeba přesunout svůj zrak na internet. Většina prodejců se totiž přesouvá na web a jejich produkty jsou přehledně dostupné na internetu. Výhodou je opravdu široký výběr a velmi zajímavé kombinace, které by vás v kamenném obchodě nenapadli. Jestliže chcete svému muži koupit košili, je velmi důležité vědět několik informací. Materiál, ze kterého je košile vyrobena, střih, který se hodí pro danou postavu a detaily na košili, které jsou klíčové. Košil existuje celá řada, jednoduché řazení v internetových obchodech vám pomůže se jednoduše prokousat tou velkou spoustou kousků.

panske_kosile_v_ruznych_barevnych_provedenich.jpg

Pánská košile je důležitá součást šatníku.
budchlap.cz

Změřte se v pohodlí domova

Mezi nejdůležitější parametry, které je potřeba před zakoupení košile zjistit, se řadí míry. Protože si předem nemůže kousek zkusit, je měření opravdu důležité. Máte dvě možnosti, buď změřit košili, kterou má partner doma nebo ho změřit. V prvním případě ovšem musíte počítat s tím, že míry mohou být zavádějící. Většina internetových obchodů by měla mít tabulku velikostí, která se může ovšem o několik centimetrů lišit, s ohledem na materiálové složení. Nebojte se, košili můžete do několika dní či týdnů vrátit.

panske_kosile.jpg

Každý muž by měl mít nějakou tu košili.
budchlap.cz

Materiálové složení vhodné pro dlouhodobé nošení

Je dobré si uvědomit, pro jakou příležitost košili kupujete. Jestliže chcete partnerovi koupit košili do práce, kde ji bude muset mít na sobě několik hodin, je materiálové složení opravdu důležité. Nosí-li váš muž košili jen příležitostně, můžete zvolit levnější variantu, která nebude tolik funkční, zato se vám třeba bude více líbit. Bavlna je materiál, který má skvělé vlastnosti pro dlouhodobé nošení. Velmi dobře saje pot a má dobré izolační vlastnosti. Ale nebojte se ani kombinací bavlny a elastanu. Ten dodá materiálu potřebnou elasticitu a košile se lépe přizpůsobí postavě. Střih je další vlastností, která může ubrat několik kilo. Dívejte se na postavy, které jsou v košili vyfocené. V některých popiscích také zjistíte, pro koho je košile vhodná. Vyrábí se tzv. slim fit košile, které dokáží dokonale zamaskovat rostoucí bříško.

panske_kosile_v_ruznych_provedenich.jpg

Kolik košilí má tvůj kocourek?
budchlap.cz

Kombinace s džíny nebo společenskými kalhotami?

Jsou pánské košile, které se hodí na kombinaci se vším, ale také košile, které si nemůžete vzít do společnosti, kde je vyžadován dress code. Neutrální košile, která je vhodná na posezení s přáteli, ale také na obchodní schůzky, je na internetovém obchodě k dostání v několika desítkách barevných kombinací. Myslete jen na to, že je důležité vědět, že některé košile se mohou nosit bez saka a jiné jen se sakem. Na obchodní schůzky, které nejsou formální, není potřeba sako, a proto je vhodné pořídit barevnou košili, která bude dohromady se společenskými kalhoty vypadat dokonale. Na dopolední schůzky si může muž vzít světlejší kalhoty a tmavou košili, v odpoledních hodinách je tomu už naopak. Platí, že čím víc je hodin, tím tmavší společenské oblečení a světlejší košile.

Související články