Tašky přes rameno pro ženy - jakou barvu zvolit na podzim?

CCC
Komerční článek
|
19. 09. 2022
|
Taška přes rameno dámská či pánská, to je v evergreen, který nikdy nevyjde z módy. Otázkou ale je, jaká barva je módní pro letošní podzim, a jak sladit svůj outfit tak, abyste byli moderní a chic. Nepotřebujete tuny kabelek, stačí jich jen pár, v základních barvách, které se hodí ke všemu.

Jakou kabelku zvolit?

Kabelky jsou luxusní nákup a obecně je nekupujeme příliš často. To může být problém, protože ne vždy se hodí doplnit různé oblečení a outfity stejnou kabelkou. Cenově výhodné je mít kabelku, která barvou ladí s většinou vašich outfitů.

Můžete si vybrat tote tašky, brašny, tuláky, crossbody nebo kabelky v závislosti na vašem módním stylu, účelu a potřebě. Vaší fantazii se meze nekladou. Pokud ale potřebujete praktické a přitom moderní řešení, měli byste sáhnout po taškách, které mají odnímatelná ramínka, abyste mohli proměnit v jakýkoli styl kabelky podle svého vzhledu, nálady a outfitu.

Barvy ke každému outfitu

Nahá barva

Nahé barvy jsou jako opravdoví zachránci, když váš outfit nemá jednotný barevný tón. Nahé barvy se hodí ke každé barvě. Kabelku v nahé barvě můžete spárovat s outfitem celé černé, bílé nebo metalické barvy. Hodí se ke všemu.

Můžete si vybrat tmavé odstíny, které jsou o něco světlejší než písek, nebo světlejší odstíny, které jsou o něco tmavší než barva šampaňského. Pokud máte na sobě výraznou barvu, nahá kabelka to vyváží.

Nahá barva dodá vašemu outfitu velmi šik, elegantní a estetický vzhled. Pokud jste pracující žena, nahá kabelka bude perfektní pro vaši každodenní kancelářskou úlohu. Kabelka v nahé barvě bude vypadat nejlépe v kombinaci s tmavými barvami, protože bude moci vyniknout z celkově barevných palet vašeho oblečení.

Můžete ji zkusit spárovat s hnědou, tmavě zelenou a tmavě modrou pro nejlepší vzhled. Potřebujete-li inspiraci, nalézt ji mžete jednoduše online či v kamenných prodejnách CCC.

damske-kabelky-pres-rameno.jpg


CCC

Klasická černá

Černá kabelka se bude perfektně hodit k zářivému vzhledu, nebo naopak splyne s outfitem v kontrastní barvě. Černé kabelky jsou také skvělé do kanceláře nebo na běžné výlety. Můžete ji spárovat s černou obuví, pokud máte na sobě barevné oblečení, abyste vypadali více ladili.

Pokud jste na kůži, černé kožené kabelky vám dodají velmi elegantní vzhled. Je známo, že černé kabelky se perfektně hodí k formálnímu vzhledu. Můžete si vybrat crossbody, bucket bag, tote bag nebo jednoduše kabelku s odnímatelným popruhem, abyste z jedné tašky vytěžili maximum. Černá je tak univerzální barva, že můžete dosáhnout jakéhokoli odstínu černé a vaše kabelka bude vypadat úžasně. Černá taška přes rameno dámská či pánská, ta z módy nikdy nevyjde. A jak se můžete přesvědčit v nabídce CCC, je to také nejoblíbenější barva kabelek. A to sortiment CCC online i v kamenných prodejnách zahrnuje několik desítek trendy a módních kabelek a tašek.

Pro srovnání, některé oblíbené odstíny černé jsou saze, super černá, uhlově černá, půlnoční černá, ebenová, uhlově černá atd.

Pastelové barvy

Módní mantrou dnešní doby je „méně je více“.

Takže spíše než jít do jasných a výrazných barev, měli byste jít do pastelové. Pastelové barvy jsou novou estetikou, kterou módní trh právě teď velmi sleduje. Pastelové barvy vypadají skvěle na všech černých nebo monochromatických outfitech. Levandulové kabelky, baby blue tote tašky, mátové kabelky, korálové batohy a broskvové tašky jsou některé z nejoblíbenějších a trendových barev a tašek.

Kabelka v pastelovém barevném odstínu bude všestranným pomocníkem a zachráncem každého nepříliš dobrého dne.

Pastelově růžová nebo pudrově modrá kabelka se bude hodit na denní nošení, denní párty, nebo ji můžete použít i jako kancelářskou tašku. Můžete ji zkombinovat s džínovým outfitem s bílými teniskami nebo si ji obléci k indo westernovým maxi šatům a docílit tak ne tak přehnaného, ale noblesního looku.

Související články