Tajemství sportovní elegance? Naučte se správně kombinovat

heureka.cz
Komerční článek
|
23. 01. 2020
|
Je vaše skříň plná košilí, sak a pouzdrových sukní? Ozvláštněte okoukaný kancelářský šatník módními teniskami, městským batohem nebo stylovým křivákem. Prozradíme vám, jak na to.

V čem tkví sportovní elegance?

Dámské mikiny, oversized trička nebo volné kalhoty už dávno nepatři jen do volnočasového šatníku. Pokud k nim zvolíte správné kousky, můžete je směle nosit do práce i na schůzky s klientem. Poradíme vám, jak sportovně elegantní styl nosit bez společenského faux pas.

Nahraďte lodičky teniskami

Pryč jsou časy, kdy byly lodičky nenahraditelnou součástí dámského šatníku. Tím nejjednodušším způsobem, jak si osvojit sportovně elegantní styl, je sázka na tenisky. Nadčasové sneakers v neutrální barvě budete moci nosit kdykoliv během roku a stanou se stálicí vašeho botníku. Skvěle vypadají jak s šaty, tak s džínsy a sakem. Noste je do práce, na rande i ve volném čase. Vaše nohy vám poděkují.

Kombinujte ležérnost s elegancí

Základním kouskem sportovně elegantního šatníku jsou šaty v jednoduchém střihu. Pokud je ještě nemáte, pořiďte si je hned v několika barvách. Ve sportovně elegantním stylu je totiž unosíte hned na několik způsobů. Doplňte je originálním křivákem, bomberem nebo třeba džínovou bundou.

2_57.jpg


heureka.cz

Odložte kabelku

Zkuste si dát na čas pauzu od kabelky a pořiďte si originální batoh. Díky tomu, že ho můžete nosit takřka ke všemu, se z něj stane se váš nejlepší společník. Batohy v takzvaném městském stylu si v poslední době zamilovali i módní ikony. Elegantní a univerzální batoh hravě nahradí kabelku do práce. O víkendu s vámi zase vyrazí za zábavou. Jste celý den v jednom kole a taháte hromadu tašek s nákupem, notebookem a věcmi na cvičení? Pořiďte si prostorný městský batoh. Vejde se do něj vše, co potřebujete mít během dne po ruce. K romanticky laděným outfitům se naopak perfektně hodí drobný batůžek v jemných odstínech.

3_34.jpg


heureka.cz

Komfort na prvním místě

Chcete svůj šatník změnit od základů? Ze všeho nejdříve dejte sbohem těsným sakům, upnutým košilím a kousavým svetrům. Nahraďte je pohodlnými dámskými mikinami, volnými kardigany a módními vestami. Pokud si pod ně vezmete elegantní top, halenku nebo rolák, můžete je nosit do práce i na večeři. A nakonec: Nejdůležitější je přece cítit se příjemně. Nenoste proto oblečení v malých velikostech nebo příliš úzké kalhoty.

Související články