Stylové spodní prádlo je nosník sebevědomí

shutterstock.com
Komerční článek
|
02. 07. 2020
|
Léto se nám blíží závratnou rychlostí, a sice na šatníku a kombinací outfitů ubíráme, ale co se týče spodního prádla, tam bychom měli být obezřetní i během těchto teplejších měsíců bez ohledu na věk a bez ohledu na pohlaví, je to důležité v každém případě.

Co patří do kategorie dámského spodního prádla?

No přece podprsenky a kalhotky - a tím budeme věnovat větší pozornost. Dámské kalhotky by měly splňovat několik kritérií, ale jedno by měly splňovat v každém jednom případě a to je samozřejmě pohodlí. Kalhotky mohou být jakkoliv krásné, značkové, ukázkové, ale pokud vám nebudou pohodlné, budou vám v šuplíku ve skříni zbytečně pouze zabírat místo, které můžete uvolnit dobře padnoucím kalhotkám.

Co patří do kategorie pánského spodního prádla?

Mluvíme o teplejších měsících a zejména těch letních a to znamená, že žádné spodky pod kalhoty se nekonají ani funkční kalhoty, aby vám nebyla zima. Na letní měsíce klidně stačí slipy nebo boxerky a zde také platí - pohodlí na prvním místo. I přesto, že volba je čistě jen na vaší preferenci, boxerky v tomto případě, co se týče léta, vyhrávají na plné čáře díky prodyšnosti a střihu. A jako letní osvěžení vyzkoušejte vtipné boxerky s veselými motivy.

bigstock-unrecognizable-woman-with-beau-187320067.jpg

Výběr spodního prádla není radno podceňovat.
bigstockphoto.com

Jak si vybrat správnou velikost spodního prádla?

Bez rozdílu pohlaví, tak jako při běžné konfekci, správně dámské kalhotky nebo boxerky se zakládají na správném čísle - a to závisí na rozměrech. Poměr pasu a boků se nedá oklamat, a podle těchto rozměrů a tabulek si můžeme snadno zjistit, jaká velikost nám vyhovuje. Pozor, toto číslo se od jednotlivých obchodů se spodním prádlem může lišit, proto třeba dát pozor a raději si koupit větší číslo než menší - tak si zaručíme pohodlí, pokud si nejsme jistý, zda nám padnou přesně na míru.

Jaké jsou trendy na léto?

Veselé barvy a veselé vzory! Přenechejme klasickou krajku a ležérní modely rokem minulým a přesuňme se plynule ke krásným, veselým modelům v pánském a dámském spodním prádle. Veselé boxerky, veselé kalhotky, tanga (například na Dedoles mají přesně tohle!). Fantazií se meze nekladou, a proto se nebojte svůj outfit oživit již v základu - pod vaším oblečením to přece začíná.

Své decentní šaty můžete šikovně oživit veselými kalhotkami, nikdo to nebude vidět, ale vy se budete cítit pozitivněji a hezčí, budete přímo zářit. A veselé boxerky si klidně nechte jako překvapení pro partnerku nebo taky pro své vlastní potěšení a oživení vašeho šatníku. Svět není jen černobílý a spodní prádlo je základ všeho. Tento veselý módní trend si prostě nemůžete nechat ujít. Vtipné boxerky, veselé dámské kalhotky - prostředek, kterým podtrhnete své pozitivní vnímání světa. Veselé boxerky s myškou a sýrem, kalhotky s bílo - žlutými tečkami nebo jiné? Zde opravdu není nic, co by vás omezovalo - jedině výběr, který se nabízí na trhu, ale jedná se o módní trend - takže to opravdu budou mít v těchto dnech všude, tak se nemusíte bát. Vyzkoušejte ještě dnes, jaké je to cítit se pohodlně, sebevědomě a atraktivní ve vlastním stylu - který díky tomuto módnímu trendu začíná už pod oblečením!

Související články