Sportovní legíny – jak je používat na běžné nošení?

Unsplash
Komerční článek
|
24. 06. 2022
|
Jsou pohodlné, zvýrazní postavu, a jak se ukazuje, hodí se nejen do posilovny. Sportovní legíny – jak je nosit jako každodenní outfit? Podívejte se na několik jednoduchých, osvědčených kombinací, v kterých budete vždy vypadat módně.

Jsou pohodlné, zvýrazní postavu, a jak se ukazuje, hodí se nejen do posilovny. Sportovní legíny – jak je nosit jako každodenní outfit? Podívejte se na několik jednoduchých, osvědčených kombinací, v kterých budete vždy vypadat módně.

Sportovní legíny na běžné nošení – jaké si vybrat?

Bez ohledu na to, zda cvičíme pětkrát týdně, nebo jen prostě máme rádi pohodlný městský styl, se sportovní dámské legíny staly nedílnou součástí dámského šatníku. Osvědčí se při běhání, ve fitness centru nebo v posilovně, ale klidně mohou posloužit i jako každodenní oděv. S čím nosit sportovní legíny, abyste vypadali stylově? Navzdory všemu zdání nejen s dlouhou mikinou a ne nutně ve sportovním stylu. Legíny stále častěji kombinujeme v kontrastu s něčím elegantním. Nebojíme se barev – trendy je černá a bílá barva i energické neonové odstíny či zklidňující pastelové tóny. In je také outfit, jako byste zrovna šla ze cvičení: přirozený a 100% pohodlný. Osvědčená řešení?

  • Sportovní legíny vypadají dobře v kombinaci s oversize oblečením. Volné košile a saka jim dodají jiskru.
  • Dámské sportovní boty – k legínám se hodí každé, avšak je dobré zvolit takové, které zvýrazní váš styl. Trefou do černého budou retro tenisky nebo plátěnky na platformě.
  • Nezapomeňte na doplňky! Designová kabelka, módní sluneční brýle nebo jemné zlaté šperky jsou detaily, díky kterým bude outfit se sportovními legínami vždy stylový!

Sportovní legíny a mikina – trendy pohodlí

Nejjednodušší způsob, jak používat sportovní legíny na běžné nošení, je kombinovat je s volnou, o trochu větší mikinou. K takovéto kombinaci je nejlepší zvolit pár pohodlných bot. V chladnějším počasí se budou hodit tenisky a výše vytažené ponožky a v létě sportovní pantofle. V takovém outfitu můžete jít na procházku, na kolo či rychlý nákup.

dusan-jovic-xnxpls1evi0-unsplash.jpg


Unsplash

Sportovní legíny a košile – nenápadná elegance

Sportovní legíny v elegantní verzi? Stačí je zkombinovat s oversize košilí, nejlépe volně oblečenou na pohodlný sportovní top. K tomu přidejte oblíbené tenisky, zlaté šperky a módní kabelku, např. hobo bag, která se nosí na rameni.

Sportovní legíny a sako – pohodlná kombinace na večer

Pokud ke sportovním legínám zvolíme vhodný outfit, budou se také hodit na večer. Pokud se chcete cítit pohodlně na večeři s přáteli nebo na večírku, zkombinujte je s topem a přes ramena si vezměte oversize sako. K takové kombinaci se budou hodit sandály na podpatku a kabelka baguette. Legíny? Nejlépe hladké!

Související články