Podzimní top výběr: Víme, v čem si užijete sportování i lenošení

astratex.cz
|
26. 10. 2022
|
S podzimem venku padají nejen listy, ale i teploty. To ale mnohé z nás neodradí od dlouhých procházek či venkovních aktivit. Víte, jaké prádlo si na sebe vzít, abyste se cítili pohodlně? Pojďte s námi omrknout 4 nejoblíbenější kousky, které v prádelníku nesmí chybět.

Sportovní podprsenka kombinuje komfort a styl

Při výběru prádla hraje roli mnoho důležitých aspektů. Pomineme-li barvu a design, potřebujeme přemýšlet především o funkci, kterou má prádlo plnit. V letních měsících často saháme po lehké prodyšné krajce nebo po vyztužených podprsenkách s kosticemi, které krásně vytvarují dekolt
v oblíbených šatech. S chladnějšími měsíci ale přichází vrstvení oblečení, teplé mikiny a huňaté svetry, pod kterými se leccos schová. Máme tak tendenci upřednostnit především pohodlí.

To ale neznamená, že musíme sahat po starých vytahaných podprsenkách, které mají to nejlepší už za sebou. Ať už se chystáte jít běhat, s kamarádkou na farmářský trh nebo třeba na romantickou procházku pod barevnými stromy skvělou službu vám udělá sportovní podprsenka. Sportovní podprsenky si  můžete vybrat z nepřeberného množství stylů. Pevnější materiál více zpevní a stáhne, je tak ideální volbou třeba na běh či aktivnější sporty. Tenčí materiály s úzkými ramínky jsou skvělé na jógu, meditaci nebo na odpočinkový den, kdy nechcete, aby vás tlačily kostice a zapínání.

2.jpg


astratex.cz

Legíny pro každou příležitost

Někdo je miluje, jiný zatracuje. Pravdou ale zůstává, že legíny si postupem času našly stálé místo v našich skříních. Nosit se dají na mnoho způsobů. Pod šaty místo punčoch nebo k prodlouženému topu lze zvolit tenčí či průsvitný materiál. Pokud mají posloužit místo kalhot, vyplatí se sáhnout po hrubší tkanině. Hojně diskutované z hlediska stylu jsou také džegíny, tedy legíny, které nahrazují oblíbené slim džíny. Ty lze koupit v mnoha vzorech, s kapsami nebo imitací zapínání.

Původně se ale legíny nosily především na sport. Jsou pružné, neomezují v pohybu a vypadají lépe než klasické tepláky. V nabídce najdeme i zateplené modely ideální pro celoroční běžce nebo skvělé sportovní legíny s push-up efektem v oblasti zadečku a pevnější kolem boků i bříška, které krásně vytvarují jakoukoli postavu.

3.jpg


astratex.cz

Muži milují především pohodlí

Pokud jde o spodní prádlo, muži preferují zejména pohodlí. Boxerky patří dlouhodobě mezi nejoblíbenější typ pánského prádla. Zejména proto, že udrží vše na místě po celý den, ale oproti klasickým slipům nemají švy, které by se nepříjemně zařezávaly v oblasti třísel. Díky krátkým nohavičkám a objímajícímu upnutému střihu jsou ideální volbou i pod moderní užší kalhoty, pod kterými narozdíl od širokých trenek nedělají nevzhledné boule. Stejně jako dámy mají i pánové možnost výběru z mnoha barev, designů a materiálů. Mezi nejoblíbenější patří bambusové vlákno, bavlna, která výborně odvádí pot od intimních partií, viskóza nebo různé funkční materiály ideální na sport. A víte, že existují i krajkové boxerky pro žhavé chvilky?

4.jpg


astratex.cz

Co na doma? Zabalte se do županu!

Chladné večery jsou tu a s nimi i potřeba zachumlat se do něčeho teplého a hřejivého. Investujte do kvalitního županu a uvidíte, že ho nebudete chtít sundat. Pro muže je župan často jen kus oblečení, který plní svou funkci. My ženy ale víme, že i župan může vypadat stylově či dokonce svůdně. Na podzim a zimu se vyplatí sáhnout po huňatých plyšových modelech s délkou ke kolenům nebo kotníkům a klidně i s kapucí, kterou oceníte třeba po mytí vlasů. Vybírat lze z materiálů jako bavlna, samet či mikroplyš. Na romantický večer můžete zvolit svůdný satén, viskózu nebo pružný úplet.

5.jpg


astratex.cz

Nepřeberné množství dámského i pánského spodního prádla, sportovních legín i nočních úborů a županů najdete na e-shopu Astratex. Stačí si jen vybrat a objednat.

Související články