Nejvděčnější kalhoty ze všech. Legíny se hodí na spoustu aktivit

Bigstockphoto
Komerční článek
|
24. 06. 2021
|
Jdeš cvičit? Legíny. Jsi doma a chceš mít pohodlí? Legíny. Potřebuješ něco pod sukni nebo šaty, protože je venku chladněji? Legíny!

Legíny jsou prostě šik (teda pokud nemáš desítky kil navíc), maximálně praktické a navíc se teď už vyrábějí v takových designových provedeních, o kterých se generaci před námi ani nesnilo. Nadčasovou černou často střídá maskáč v nejrůznějších odstínech, zvířecí motivy nebo třeba geometrické vzory.

Legíny na cvičení, ve kterých budeš v pohodě

Ať už jdeš běhat, nebo míříš do fitka, chceš na sobě mít nejen něco, v čem ti bude pohodlně a co tě nebude omezovat v pohybu. Chceš taky skvěle vypadat, že ano? Obojí moderní legíny na cvičení už nabízejí, takže žádný strach. Stačí si vybrat. I když… To zrovna v současné nabídce není tak úplně jednoduchá záležitost.

Při sportu a volnočasových aktivitách chceme být prostě v pohodě, abychom mohli podávat ty nejlepší výkony a maximálně si to užít. Je jedno, jestli se s nimi vydáš zvedat činky, nebo třeba jezdit na inline bruslích. Důležité je, aby ti tenhle kousek oblečení padl jako ulitý a vyhovoval i svým materiálem, který by měl odvádět pot, aby tě případně látka nestudila, až zastavíš.

Sportovní legíny s vysokým pasem pro náročné

Děsíš se, že bude z tvého těla v posilovně vidět víc, než by sis přála? Nebo se prostě jenom v klasických legínách necítíš dobře? Problém hravě vyřeší sportovní legíny s vysokým pasem, které pokryjí i část zad. To se ostatně hodí, i když sportuješ venku a není nejtepleji. Nastydnout od ledvin totiž nechce fakt nikdo.

I tady platí, že existuje spousta skvělých vzorů. Rozhodně je z čeho si vybírat. Můžeš být za křehkou slečinku, ale i za pořádnou drsňačku. A taky můžeš legíny nosit podle momentální nálady. S nimi budeš prostě cool!

Tagy: 
Související články