Nakupujete tomu svému oblečení? Máme několik tipů pro letošní léto

shutterstock.com
Komerční článek
|
08. 07. 2020
|
Léto je v plném proudu a možná jste zjistila, že ten váš chodí v jednom oblečení jako vlk v kožichu. Je to škoda, protože nové modely různých oděvů jsou každým rokem čím dál tím více povedenější. Letošní kolekce nejsou výjimkou a pánská móda nabízí opravdu zajímavé variace oblečení, které dokážou v každém případě zaujmout.

My se podíváme na mnohé z nich podrobněji. O příjemné materiály, vcelku volné střihy a nejrůznější doplňky zcela jistě žádná nouze nebude. Pojďme se tedy postupně podívat na oděvy, která stojí minimálně za zvážení. Uvidíte, že když domů některý z nich přinesete, nakonec se dokážete i sebevětšímu zarputilému bručounovi nakonec zavděčit. 

Bermudy jako základ letního šatníku

Jasně, vždyť v jakých jiných krátkých kalhotách by bylo chlapovi pohodlně. Určitě je zapotřebí dát pozor na přítomnost kapes. Ne každému pánovi právě kapsáče musí za každou cenu sedět. A materiál? Vynikající volbou je především kvalitní bavlna. Prosazují se ale také moc hezké lněné variace. Tyto kalhoty jsou maximálně vzdušné a designově zaujmou. Volit je možné ale také fashion kůži. Ta je ale spíše pro odvážnější chlapy.

Návrat hipíků

Je ten váš spíše experimentátorem a nebojí se trochu extravagantnějšího outfitu. Letní trendy letoška hovoří také o návratu zvonáčů. Každý hipster, který chce držet krok s aktuálními módními trendy, si může takovéto kalhoty dopřát. Zvonáče a harémky vyznačující se květinovými vzory rozhodně zaujmou každého na první pohled.

Sako s trikem či mikina

Oversized mikiny a trička kombinovaná se saky. I takto může vypadat outfit moderního muže. Žádné uhlazené hošíky už nikdo dávno nechce. V hlavní roli je bezesporu pohodlí. Toho si potřebujeme v létě užívat co možná nejvíce. 

suit-2619784_1280.jpg


pixabay.com

I košile musí zaujmout

Asi se ptáte jak. Jednoznačně moderním potiskem. Někdo preferuje kompletně květy přes celou plochu košile. Jiní muži ale spíše lpí na neurčitých geometrických obrazcích. V letošním roce jsme zatím němými svědky návratu velkých potisků s palmami. Tato pánská letní móda bude prostě bavit. Pokud navíc využijete výhodné slevy do Modivo.cz, ušetříte nemalé peníze.

Když tašky, tak crossbody

Vynikající volbu představují také crossbody tašky. Taška by podle aktuálních trendů neměla dosahovat až po boky. Že takto délku prostě nemůžete nastavit? To vůbec nevadí, klidně na tašce udělejte uzel. I tak bude vypadat maximálně stylově a vkusně.

Vesty a bundy s obřími kapsami

Ne vždy bude i v letošním létě horko a parno. Počítejte také s nižšími teplotami a s nutností obléct si na sebe větší porci oděvů. Pokud budete vybírat bundu, nemějte strach z opravdu velkých kapes. Ty letos hodně frčí a vzhled takovýchto bund je vskutku originální se vším všudy. Vrací se ale také stylové a elegantní vesty. Optimální je kombinace méně tradičních střihů a barev.

A co na to jednotlivé značky?

Módní návrháři a domy se letos i přes dlouho trvající koronavirovou krizi vcelku předvedly. Tak třeba taková slavná milánská módní ikona Gucci se snaží zdůraznit skutečnost smazávání rozdílů mezi pánskou a dámskou módou. I v mužské ruce se může vyjímat elegantní kabelka. A co takové roztrhaná džíny a k nim top s třásněmi a výstřihem ve tvaru písmene V? Zajímavých alternativ je hodně. Extravagancí se nijak nešetří. U Balenciagy se setkáváme s maxi zimní bundou disponující límcem nad uši. Zapomenout přitom nelze ani na nejrůznější extravagantní boty, které se prodávají ve spoustě kontrastujících barevných odstínů. V každém případě se vyplatí na mnohé modely podívat. Využijete-li slevové kódy do eObuv.cz, můžete mnohé mít za velmi výhodnou cenu.  

Související články