Módní a stylové fitness oblečení? Nejlepší sportovní značky ve Sportano

Sportano
Komerční článek
|
18. 08. 2022
|
Milujete posilování? Kardio nebo kruhové tréninky jsou u vás na denním pořádku? Máme pro vás dobrou zprávu. Nákup kompletního outfitu do posilovny nebo na skupinové lekce už nemusí být spojený s únavným hledáním a plýtváním drahocenným časem.

Tréninkové dámské i pánské oblečení a obuv totiž naleznete ve sportovním obchodě Sportano.cz, který nabízí širokou škálu vysoce kvalitních produktů pro profesionální sportovce i pro začátečníky.

Pro trénink jen to nejlepší oblečení

Pokud jde o oblečení na cvičení, neměli byste dělat kompromisy. Na Sportano najdete sportovní legíny, dlouhé i krátké kalhoty, sportovní podprsenky, trička a také topy na cvičení, které jsou plné moderních a inovativních řešení. Díky nim budete moct vykonávat fyzické aktivity na maximum. Můžete si být jistí, že oblečení značek jako například Nike, adidas, Bushido, Pit Bull West Coast, Under Armor, nebo Joy in me vám zaručí maximální pohodlí bez ohledu na to, jaké cviky zrovna vykonáváte.

Značkové funkční oblečení se vyznačuje hlavně pružnými tkaninami s mikrovlákny a ventilačními systémy, které účinně odvádějí vlhkost a udržují správnou tělesnou teplotu. V tomto ohledu se rozhodně vyplatí sáhnout po technologiích jako je například Dri-Fit nebo Nike Pro Warm. Tyto materiály jsou také navíc vysoce odolné proti oděru, roztržení nebo proříznutí, což prodlužuje životnost vašich nových sportovních oděvů.

strong-athletic-african-american-woman-with-tatto-2022-06-14-02-05-06-utc.jpg


Sportano

Vytvořte si outfit se Sportanem

Sportovní obchod Sportano nabízí skutečně široký sortiment produktů v kategorii oblečení pro fitness. To vám umožní vybrat si na základě preferované funkčnosti, která se pro typ silového, fitness, nebo kardio tréninku liší. Na Sportano ale také naleznete spoustu oblečení pro druhy cvičení jako je jóga, bodybalance, pilates nebo klasický strečink. Ať už hledáte legíny, trička, tepláky, šortky, topy, podprsenky nebo tréninkové boty určené pro efektivní a pohodlný trénink, můžete si vybírat z klasických volných střihů, nebo z vypasovaných kousků, jejichž úkolem je zdůraznění postavy. Kromě funkčnosti si ale díky Sportano můžete vybírat i jen podle stylu a trendů, protože ať už si zvolíte jakýkoliv značkový kousek, jeho kvalita je vždy zaručená.

278649791_163551189451021_2086161235007732240_n.jpg


Sportano

Váš sportovní fitness outfit by nikdy nemohl být kompletní bez mikiny nebo bundy. Sportano je známé tím, že zde naleznete vše, co potřebujete, na jediném místě. Bundy a mikiny z kvalitních materiálů, které vás při tréninku nebudou omezovat nadměrným pocením jsou samozřejmostí. S krátkým nebo s dlouhým rukávem? Žebrované pružné lemy ve spodní části mikiny nebo na rukávech? Nic není problém!

Sportovní spodní prádlo jedině ze Sportano.cz

To, jak se vám cvičí, a jaký je výsledek, významně ovlivňují i detaily týkající se správného postavení nohou při dřepu nebo držení polohy hlavy. Totéž platí i pro kompletní tréninkové oblečení, jehož nezbytnou součástí je sportovní spodní prádlo. Každá aktivní žena ví, že se na něj nesmí zapomínat. I proto je potřeba vlastnit alespoň jednu dobře padnoucí sportovní podprsenku, která udrží vaše prsa pod kontrolou. Můžete tím zabránit ztrátě pevnosti a pružnosti prsou, ale také získat u cvičení o něco víc sebevědomí. Polská značka Sportano nabízí sportovní podprsenky s potřebnou podporou pro každou velikost poprsí. Najdete zde i bezešvé verze, které netřou pokožku a nedráždí ji. V nabídce jsou také jiné doplňky, jako například specializované ponožky na jógu a cvičební rukavice, které zlepšují úchop, tlumí nárazy a zabraňují odírání pokožky při cvičení se závažím.

young-fit-sporty-sportsman-athlete-jogging-running-2022-08-14-04-15-15-utc.jpg


Sportano

Cvičební obuv do posilovny

Každý ví, že správně zvolená obuv je klíčem k úspěchu. Váš outfit proto se stejnou pozorností musíte zakončit vhodnou obuví. Boty vždy vybírejte podle typu cvičení, protože každý druh fyzické aktivity si vyžaduje jiné funkce. Pro fitness a cvičení v posilovně je vhodná mírně pružnější, ale pevná podrážka, zatímco by bota měla mít výztuž v horní části a profilovanou podrážku s dobrou přilnavostí. Pro silový trénink volte obuv s tenkou nebo středně silnou podrážkou. Pomůže také zvýšená pata, která zajistí lepší výsledky. Boty do posilovny by měly zvládnout velké zatížení, které se pojí se zvedáním závaží a dynamickými pohyby. Vybírejte proto kvalitní modely, které dobře padnou na nohu, jsou vyrobeny z lehkých a prodyšných materiálů a mají ergonomickou a protiplísňovou stélku.

Související články