Které dámské tenisky koupit v roce 2022

Shopsy
Komerční článek
|
22. 09. 2022
|
Mezi nadčasové a trendy varianty patří elegantní kožené tenisky a nízké tenisky, které se hodí jak do kanceláře, tak k běžnému nošení.

Noví trenéři pro rok 2022

Na seznamu stylů nejstylovějších dívek světa pro rok 2022 jsou nadměrné tenisky s tlustou podrážkou, kterým se pro jejich podobnost s pánskými teniskami přezdívá "dad sneakers".

Dalším výrazným trendem bylo experimentování s texturou. New Balance a Miu Miu se spojily s roztrhaným svrškem, Golden Goose měly sepraný svršek a Valentino Garavani pletený svršek.

Letní trendy

Všechny oči se upírají na ultralehké textilní modely. Nejlépe doplňují volné šortky, uvolněné plátěné kalhoty a létající letní šaty.

Komu připadají látkové tenisky a běžecké boty příliš neformální, může zvážit semišové verze - vypadají měkčeji než jejich kožené protějšky.

Ani letos nemusíte v horku ignorovat své oblíbené boty. Pro nejteplejší dny se hodí lehké tenisky Casadei z veganské kůže, které na noze téměř neucítíte, a lehké tenisky Emporio Armani se síťovanými vložkami.

Podzimní trendy

Pokud v létě toužíte po lehkosti, na podzim se budete moci vrátit k pevnějším siluetám a materiálům. Textil a semiš nahradí kůže a ekokůže a kolekce přejde na béžovou a hnědou paletu.

Mezi trendy pro rok 2022 patří tenisky s vysokou podrážkou, tenisky s objemnou podrážkou, pohodlná obuv, ve které se nebudete bát šlápnout do kaluže ani za deštivého dne, a tenisky s vysokou podrážkou a modely z ekologických materiálů. A také přísné jednobarevné varianty bez vsadek a log, které lze nosit ke kancelářským kalhotám a sakům.

Prohlédněte si naši kolekci dámských trenérů

Jsme zvyklí vnímat tenisky jako funkční atribut každodenního vzhledu, ale některé modely se mohou stát ústředním prvkem outfitu.

Futurističtí trenéři

Futuristické siluety se nejlépe kombinují s kontrastním oblečením a doplňky, jako jsou vintage inspirované tašky, drobné kardigany a decentní bundy. Vzhled udržujte střídmý - high-tech obuv podpořte módními brýlemi nebo velkými náušnicemi.

Retro tenisky

Tenisky s vintage nádechem v roce 2022 vypadají moderněji než kterékoli jiné. Retro siluety zažívají módní renesanci a rozhodně nikam nezmizí, protože skvěle doplňují klíčové trendy několika sezón - široké kalhoty až na zem, objemná saka, volné košile a uvolněné džíny.

Základní informace

Klasické kožené tenisky jsou stejně módní investicí jako dokonalé lodičky nebo značková kabelka. Snadno je zakomponujete do desítek stylů a stanou se vaším společníkem ve městě i na cestách. Vybírejte jednoduché styly bez akcentů a log - čím jednodušší design, tím univerzálnější styl.

Tenisky s vysokou špičkou

Tyto modely dodávají snímku lehkost a spontánnost. Abyste zachovali mladistvý vzhled, zkombinujte tenisky s ženským svetrem, hedvábnou midi sukní nebo objemným trenčkotem. Nebo s elegantními doplňky - například německá průkopnice a milovnice minimalismu Anouk Eve kombinuje vysoké boty Converse s klasickou taškou By Far.

Látkové tenisky

Na jaře a v létě se neobejdete bez tenisek nebo tenisky z prodyšných materiálů. Tenisky lze prát doma v pračce a lze je kombinovat s lehkým oblečením, například s lehkými letními šaty a plátěnými kalhotami. Converse má nejširší nabídku látkových tenisek a kolekce Axel Arigato má nejrozsáhlejší nabídku textilních tenisek https://shopsy.cz/damske-tenisky-textilni .

Objemné modely

Pro milovníky uvolněných siluet a nadměrných velikostí jsou tou správnou volbou objemné tenisky a tenisky na platformě. Sladí proporce vzhledu s objemnými topy a nedovolí, aby se dlouhé volné kalhoty dotýkaly podlahy. Tyto tenisky milujeme také proto, že díky nim vypadají kotníky jemněji. Důležitá poznámka: Tyto boty by se nikdy neměly nosit vedle skinny bot - noha by pak vypadala o několik čísel větší.

Boty s barevnými vložkami

Trendy tenisky se zelenými, modrými nebo růžovými prvky jsou skvělým způsobem, jak obohatit svůj šatník o barvy pro teplé období. Můžete je nosit jako součást uvolněného základního vzhledu nebo je kombinovat s odpovídajícími doplňky. Ukázalo se, že je to zajímavá, ale ne přehnaná sada.

Přísné modely

Z módních pravidel, která se před pěti lety zdála neotřesitelná, toho v roce 2022 mnoho nezbylo. V každém případě duo trenérů a kancelářských kalhot dnes těžko překvapí i člověka, který je daleko od trendů. Tato kombinace už není ani netriviální - zvykli jsme si vnímat tenisky jako plnohodnotnou alternativu k lodičkám a mokasínám. Díky nim se budete cítit upraveně, ale zároveň pohodlně - je to dokonalé nastavení pro schůzky, prezentace a rozhovory.

Související články