Klasické baleríny – jak vybrat dokonalý model?

CCC
Komerční článek
|
17. 05. 2022
|
Jestli-že chcete jí s dobou, bude to chtít pořídit také stylové boty. Dobrou volbou budou dámské baleríny. Na následujících řádcích si povíme, podle jakých kritérií baleríny vybírat, aby byl náš outfit vyšperkovaný do posledního detailu. Čtěte a inspirujte se s námi!

Podle jakých parametrů bychom měly vybírat dámské baleríny?

Dámské klasické baleríny z módy nevychází. Naopak jsou vysoce módní a také praktické. Na trhu najdeme klasické dámské baleríny v nejrůznějších barvách. O tom ale více v následujícím odstavci. Dámské baleríny bychom měly vybírat zejména podle podrážky. Ta by měla být odolná, aby zvládla tlumit dopady chodidel při kontaktu se zemí. Barva balerín pro ženy by se neměla v žádném případě odírat. Baleríny pro dámy by měly být vyrobeny z prodyšného materiálu. Díky tomu se vám nebudou v této ryze ženské obuvi potit chodidla. Baleríny pro ženy vám pak musí sedět tzv. na míru. Výběr velikosti obuvi je zcela zásadní aspekt. Bota nesmí v chodidle plavat, nesmí však ani utlačovat prsty na chodidlech. Díky tomu se vyhnete nepříjemným otlačkům. Špička obuvi by neměla být příliš zúžená, aby vám v chodidle správně cirkulovala krev. Široký výběr kvalitních balerín najdete i na e-shopu oblíbeného prodejce CCC. Zde si jistě vyberete vhodný pár i vy.

Jaké barvy, vzory, motivy a materiály dámské obuvi budou v letošní sezóně v kurzu?

Chceme-li, aby byl náš outfit dokonalý, měly bychom znát i trendy barvy pro danou sezónu. Letos budou hrát prim zejména přírodní a pastelové tóny barev. Pistáciové, oříškové, krémové či tmavomodré baleríny tak budou správným řešením i pro vás. Vyhýbat se ale nemusíte ani staré dobré černé a bílé klasice. Černá a bílá jsou barvy univerzální a elegantní zároveň. Skvěle je tak sladíte s jakkoli barevným oblečením nebo s pestrobarevnými módními doplňky. V kurzu pak bude i rudá barva. Tu mohou dívky a ženy sladit s červenou rtěnkou a s malou kabelku. Obuv v zmíněných módních barvách najdete také v kamenných prodejnách CCC. Co se týče vzorů a motivů budou in ty zvířecí a květinové. Milovnice extravagantních kousků tak mohou sáhnout po tygrovaných, leopardích či po zebrovaných dámských balerínách. Pro romantické ženy jsou tu drobné kvítky i maxi květy. Záleží tedy pouze na vás a na vašem jedinečném vkusu. Baleríny pro ženy pak mohou disponovat nejrůznějšími dekorativními prvky. Velké oblíbenosti se těší zejména blyštivé kamínky či kovové cvočky. Ty pak snadno sladíte i s vašimi šperky. Stříbrné patří k stříbrnému, zlaté zase ke zlatému.

Do jakého outfitu můžeme zakomponovat trendy baleríny pro dámy?

Dámské baleríny jsou všestranná obuv. Hodí se nejen ke kalhotám, ale i k šatům a k sukním. Vybíráte-li si kalhoty, volte ty s vysokým pasem a se zúženou nohavicí. Díky zúžení kalhot vyniknou vaše baleríny v celé své kráse. Letos pak pofrčí zejména plisované sukně nejrůznějších délek. K těm se skvěle hodí minimalistické baleríny v jednobarevném provedení. Baleríny pro dámy si pak rozumí i s módními doplňky. Ty by měly ladit nejen barvou, ale také strukturou. Dále bude dobré, když budou módní doplňky vyrobené ze stejného materiálu. Vybrat můžete hladké černé baleríny v koženém provedení. Sladit je pak můžete s hladkou koženou taškou přes rameno v tmavém odstínu. Outfit pak vyšperkujete pomocí hodinek s černým koženým řemínkem. Stylovou obuv i trendy módní doplňky najdete např. u prodejce CCC.

Související články