Dovolte vyniknout vašim přednostem

vasekupony.cz
|
24. 11. 2020
|
Kabelky si můžete vybrat v mnoha barvách, velikostech i tvaru. Vhodně zvolený model podtrhne vaše přednosti, zakryje nedostatky a vaši postavu pěkně doplní. Věděli jste však také o tom, že kabelku byste si měli vybírat is ohledem na váš typ postavy? Při výběru myslete na to, že kabelka zvýrazní především ty partie, kterých se dotýká. Záleží proto i na tom, zda se vás bude dotýkat na pásu, na boku nebo pod paží.

Pokud chcete upoutat pozornost na štíhlý pás, ideální volbou bude model, který sahá právě po pás. Chcete-li naopak zakrýt to, že jste v pase širší, jak byste si přáli, zvolte model, který budete nosit v ruce nebo pod paží. Před cestou z domu, nezapomeňte výsledek zkontrolovat v zrcadle nejen zepředu, ale i zezadu a zboku. Nepřidává vám objem právě tam, kde jste to nejméně chtěli?

Dokonalý výběr pro nízkou postavu

Velikost kabelky by měla být přímo úměrná výšce vaší postavy. Pro nízké ženy proto platí, že lepší volbou bude menší kabelka. Masivní a široké tašky opticky vaši postavu ještě zmenší. Malé rozměry budou naopak působit proporcionální. Potřebujete si toho s sebou vzít víc? Pak si s sebou raději vezměte kabelku a menší tašku.

Náš tip: S nákupem té nejlepší kabelky vám pomůže Reserved sleva nebo slevový kód About you. Vždyť proč byste měli platit více, když můžete zaplatit méně?

Široká nebo úzká?

Šířka kabelky bude záviset na vašich proporcí. Pokud patříte k ženám plnějších tvarů, úspěšně od nich odpoutáte pozornost v případě, že si vyberete podlouhlou kabelku nebo tašku. Široké boky zase zamaskujete kratšími rukojeťmi, díky kterým vám bude kabelka sahat pouze pod rameno. Tím štíhlejším velmi pěkně sluší i kabelky s širším tvarem.

Kabelky pro vysoké ženy

K vysoké postavě sedne jako ulitá kabelka, jejíž šířka je větší než délka. Co se tvaru týče, máte na výběr z mnoha možností. Klidně zvolte kulatou kabelku, kabelku bez tvaru nebo kabelku ve tvaru tašky velkých rozměrů. Nepříliš šťastnou volbou jsou v tomto případě kabelky s dlouhými ušima nebo příliš malé modely, jako například listové.

Pro útlý hrudník

Úzká ramena a hrudník doplníte kabelkou pod ramenem. Její objem přidá objem i vaší postavě. Zajímalo by vás spíše to, jak objem hrudníku zmenšit? Pak je nejlepší volbou kabelka do ruky. Můžete si ji také převěsit přes ruku. Důležité je, aby sahala minimálně po pás nebo ještě níže. Na společenské události si můžete klidně vzít psaníčko.

Související články