Měj úsměv jako princezna. Zkus LED sadu na bělení zubů

pixabay.com
Komerční článek
|
15. 10. 2020
|
Nejrůznější potraviny a nápoje, jako je třeba oblíbená káva nebo červené víno, zanechávají na zubech nevzhledné skvrny, které kazí kouzlo našich úsměvů. Pokud se chceš skvrn zbavit, máme pro tebe dobrou zprávu. Zvládneš to i doma!

Bělení zubů nabízí nejedna dentální klinika, kde ovšem i za hodinovou proceduru necháš třeba 5 000 Kč, jen to hvízdne. A přitom by ti možná stačil šikovný prostředek na bělení zubů, se kterým bys mohla pracovat sama doma. Asi nemusíme zdůrazňovat, že si tím ušetříš peníze i čas, a pokud nemáš zuby kdovíjak pošramocené, změnu k lepšímu nikdo nepřehlédne.

Hello Coco Teeth Whitening: sada, která ti změní život

Nebo ti aspoň změní zuby, aby ses o něco radši smála. Tahle LED sada na bělení zubů obsahuje bělicí gel, který naneseš speciálním perem na přední stranu zubů. Další součástí je LED světlo. To jednoduše spojíš se svým telefonem, zapneš ho a necháš pracovat. Bělicí gel se tak zahřeje na 40 °C. Po 16 minutách se světlo samo vypne a procedura je u konce. Světlo omyješ a sadu uklidíš na příště.

hello-coco-teeth-whitening-kosmeticka-sada-na-zuby_.jpg

Vyzkoušej produkty Hello Coco a měj zářivý úsměv!
notino.cz
S touhle sadou zvládneš bělení zubů i sama doma.

Proč vsadit právě na Hello Coco?

Každá z nás by chtěla mít zářivý úsměv, ale jen málokdo může lusknout prsty a sedět v křesle na dentální klinice. A proč by taky měl? Značka Hello Coco ti dokáže pomoct a LED sada na bělení zubů není to jediné, co nabízí.

Ve hře je například i směs na čištění zubů s aktivním uhlím a bentonitovým jílem, která se skládá čistě z organických ingrediencí a která pomáhá nejen změnit odstín zubů, ale taky efektivně bojuje proti vzniku zubního kazu, dezinfikuje dutinu ústní a chrání zubní sklovinu, jež dostává dennodenně pořádně zabrat. Při pravidelném čištění zubů touhle směsí budeš mít nejen krásnější úsměv, ale díky přítomnosti máty si taky užiješ příjemně svěží dech.

Ať už dáš přednost LED sadě na bělení zubů, nebo promyšlené směsi s aktivním uhlím, přejeme ti, ať ti úsměv z tváře jen tak nezmizí!

Související články