Průvodce: Jak vybrat elegantní dámské sportovní hodinky?

smartomat.cz
Komerční článek
|
23. 11. 2020
|
Sportovní hodinky, to nemusí být nevzhledný „budík“ vyčnívající z linky tvojí ladné ruky. Můžou být i skvělým doplňkem do práce a do společnosti. Stačí si vybrat elegantní kousek pro ženy podle vlastních preferencí.

Ruku na srdce, pánové budou spokojeně nosit jedny a tytéž hodinky 365 dní v roce a nic je od toho neodradí. My ženy naopak chceme něco, co bude funkční, ale zároveň to elegantně doplní náš outfit, ať už zamíříme na pravidelný výběh, do práce nebo do divadla. Naštěstí je z čeho vybírat.

screenshot.1.jpg

Vyber si hodinky, které ti fakt padnou!
smartomat.cz

Blýskavá elegance je jedním, nikoli jediným plusem

Co bys řekla blyštivému dotykovému ciferníku na kovovém řemínku s magnetickým zapínáním, díky kterému je zapínání tak jednoduché a lehké, jak jen může být? Přesně takové jsou hodinky ARMODD Candywatch Crystal ve stříbrné nebo zlaté barvě. Případně je můžeš doplnit černým nebo bílým koženým řemínkem. Zatímco nesportovní kolegyně v práci ohromíš jejich ženským vzhledem a jemností, sportovkyně ve tvém okolí se budou divit, kolik toho tak elegantní „vynález“ umí.

Hodinky zaujmou i na druhý pohled, a to ve chvíli, kdy si změníš vzhled dotykového displeje.  Na výběr máš z pěti možností. Jednou tak na něm můžeš mít dravou šelmu a jindy ladného motýla. Záleží (nejen) na tvé náladě. Takové by dámské hodinky měly být.

Mimochodem tyhle hodinky jsou hezké, ale především kvalitní. Vydrží s tebou dny strávené v práci, ale i na túře v horách. Tělo a řemínek je z nerezové oceli a displej překrývá odolné sklíčko Gorilla Glass, které se pyšní stupněm krytí proti prachu a vodě IP68. Měly jsme je k dispozici na zkoušku a tady je recenze, kterou jsme pak sepsaly.

Co všechno ARMODD Candywatch Crystal umí?

Jakmile tyhle hodinky vyzkoušíš, bude ti jasné, že co je hezké, může být i dokonale funkční. ARMODD Candywatch Crystal potěší jak příležitostné turistky, tak nejnáročnější sportovkyně, které si svou aktivitu zaznamenají v 9 módech.

screenshot.4.jpg

Tyhle dámské hodiny jsou elegantní a funkční.
smartomat.cz

Věř nám, že na takhle stylový doplněk, který ti změří tep, kroky, ušlou vzdálenost a spálené kalorie, už nedáš dopustit. A co teprve až ti zanalyzuje tvůj spánek a všechny statistiky pošle do tvého telefonu, respektive do přehledné mobilní aplikace WearHealth. Tam si pak můžeš projít komplexní statistiky o svém životním stylu.

Hodinky ti po spárování s mobilem samozřejmě dají vědět o příchozích hovorech, SMSkách
i o zprávách v nejrůznějších aplikacích (například Whatsapp). Když budeš chtít, připomenou ti i důležité schůzky nebo to, že si máš vzít pravidelně užívané léky.

A baterie? Ta ti při běžném používání vydrží i 5 dní, v pohotovostním režimu pak 15 dní.

Sportovní hodinky pro ženy, kterým neodoláš

Jsou krásné, mají spoustu funkcí a ještě něco navíc speciálně pro ženy. Dokážou totiž monitorovat tvůj menstruační cyklus, aby tě něco nepříjemně nepřekvapilo a zároveň abys věděla, kdy máš plodné dny. To ti žádný diář nebo klasické sportovní hodinky prostě nenabídnou.

Tagy: 
Související články