Udělejte si čas na sebe – šťastná máma je šťastná rodina!

www.bigstockphoto.com
Komerční článek
|
11. 12. 2018
|
Pro mnohé z nás začíná vánoční stres už listopadem. A obchodní centra, která se nebojí pouštět koledy ještě před tím, než listopad vstoupí do své druhé poloviny, ke zvládnutí tohoto náročného období moc nepomáhají. Není divu, že se tolik lidí těší, až budou mít vše kolem oblíbených zimních svátků za sebou.

Kdy jindy už však poslat tatínka s ratolestmi ven a udělat si příjemnou hodinku či dvě jen sama pro sebe? Však šťastná maminka je většinou jedinou zárukou šťastné rodiny.

Nepodceňujte domácí wellness

Wellness… Víkend prožitý v naprostém klidu na místě, kde se o vás starají ostatní. Pár dní, během kterých vás neruší dětský křik ani smích. Nemusíte vařit, dělat domácí úkoly ani se starat o úklid a další každodenní záležitosti.

Kdo by o něčem takovém alespoň na chvíli nesnil? Splnit si tento sen je však často přímo nemožné. Ať už kvůli financím nebo příliš malým dětem.

Kdo však říká, že si nemůžete udělat wellness alespoň částečně doma?

Hodina času jen pro vás...

Dostat tatínka ven s dětmi je často náročné. Sám má většinou povinností nad hlavu. Pokud mu však jasně vysvětlíte, co pozitivního z toho může získat on, určitě se na procházce zdrží ještě o něco déle. Zvlášť, pokud mu to vysvětlíte prostřednictvím vhodně zvoleného erotického prádla

bigstock-young-sexy-couple-on-the-bed-144000719.jpg

Wellness ještě lepší než v hotelu

Doma se o vás sice nikdo nepostará a nejspíš i večeři budete muset připravit sama. Přesto si hodinu vzácného klidu nejspíše dovedete vychutnat se stejnou rozkoší.

Co je lepšího, než možnost vychutnat si nerušenou léčivou koupel za doprovodu relaxačních zvuků a světla svíček? Vaši hodinku mohou vylepšit už snad pouze vhodně zvolené vůně.

A možná také té zmíněné rozkoše. S voděodolným pomocníkem se zrelaxujete určitě mnohem lépe než na sebeluxusnějším relaxačním pobytu.

Nebojte se povoleného uvolnění

Pokud máte i ve vaně hlavu plnou starostí a nedokážete se pořádně uvolnit, nebojte se využít pomoci ani sklenky kvalitního vína, které můžete později dopít s manželem.

Stačí opravdu hodinka a pár minut navíc a manžel ani děti vás nepoznají.

Čas na odpočinek je v dnešní době vzácnější než v dřívějších dobách, ale o to důležitější. Pokud jste neustále v jednom kolotoči, není divu, že vám nezbývá energie na příjemně strávený čas s manželem a děti vás znají spíše jako tu, která jim stále něco vyčítá, než pohodovou parťačku.

Udělejte si čas pro sebe. Jen tak budete své štěstí moci snadno přenést i na ostatní členy vaší rodiny. 

Související články