Šíleně smutná opuštěná koťátka: Velká akce Kočky drží spolu

www.bigstockphoto.com
|
17. 07. 2018
|
Někteří lidé mají snad místo srdce odpadkový koš a tak se takřka každý den nachází mazlíčci, o něž se jejich majitelé už nechtějí dál starat. Vezmeme-li v potaz, že spousta dalších lidí se o svá zvířátka nemůže dál starat kvůli nemoci, stáří nebo stěhování, mají lidé, kteří se ve svém volném čase starají o zlepšení jejich osudu, plné ruce práce.

Zcela jistě uvítají tvou pomoc, ať už to bude příspěvek na dobrůtky či dokonce to, že poskytneš některému z nich krásný nový domov. Věř, že se ti to vyplatí. Náhodně jsme vybrali tři opuštěné kočičky. Najdou mezi našimi čtenářkami své nové láskyplné majitelky? Kočky přece drží spolu!

Terka

Vymazlená slečinka Terka je již odčervená a ji i její sestřičky a brášku najdete útulku pro kočky ve Vyškově. Najdeš ji tady: https://www.facebook.com/kocicisen/.

kocka_tecka.jpg


(Zdroj: Facebook Kočičí sen – útulek pro kočky Vyškov)

Kocouří fešák z Měcholup

Měsíční kocourek je přpraven k vyzvednutí v Měcholupech. Najde tento roztomilý mourek nového majitele? Koukni sem: https://www.facebook.com/kociciutulekmecholupy/. 

35241455_2221678554513831_4635051877468209152_n.jpg


Facebook Nabídka koček – Útulek pro opuštěné kočky Měcholupy

Tuláček a Ela

Dva hodonínští nalezenci neměli start do života zrovna lehký a o svůj život museli tvrdě bojovat poté, co je jejich majitelé pravděpodobně krátce po narození pohodili na ulici. Samozřejmě můžeš dát domov třeba jen jedné z nich, ale dvě kočky jsou lepší, ne? Najdete je tady: https://goo.gl/qFJBvk. 

tulacek_a_ela.jpg


Facebook Kočky SOS Hodonín

Kočky drží spolu: Pomáhej najít opuštěným kočičkám nový domov, ať už sami, nebo sdílením příspěvků kočičích útulků mezi svými přáteli, kterým by mohli malí opuštěnci přinést radost do života.

Související články