Sedací soupravy na míru ženám? Víme, kde je najít!

redakce
Komerční článek
|
20. 06. 2018
|
Z velké části v českých rodinách o koupi nové sedací soupravy rozhodují ženy. Důvody pro koupi nové sedací soupravy jsou dva, první je opotřebení staré sedačky, druhým důvodem je změna a renovace interiéru a tím spojená nevhodnost staré sedací soupravy s novým interiérem.

Pro ženy, které preferují kvalitní české sedací soupravy za rozumné ceny před těmi dovozovými, je zde již 25 let pražská firma Sedací soupravy Pšenčík. Před první návštěvou jejich pražského obchodu je dobré se podívat na web www.sedacipohovky.cz, aby si zákaznice udělaly představu o nabízeném zboží a možnostech výroby. Výhodou této firmy je ruční kvalitní malosériová výroba sedacích souprav na míru a na zakázku. Když zákaznice příjde na obchod v Praze, vyzkouší si sezení v různých typech a modelech sedacích souprav a pohovek, každému zákazníkovi vyhovují jinak tvrdé výplně a proto je tato zkouška důležitá.

leden_002.jpg

Sedačky dnes mají různé tvary.
redakce
Pestrý výběr je důležitý. Jen tak si vybereš, co opravdu chceš.

Na obchodě je připraveno tisíc kusů různých vzorníků potahových materiálů jako jsou například tkané látky, vlasové látky, hrubé látky typu pytlovina, eko kůže, pravá hovězí kůže a hlavně v dnešní době velice žádané látky s nešpiňivou ochranou aqua clean. Většina látek je z dovozu, protože české továrny na výrobu látek v těžké konkurenci zahraničních firem neobstály. Velká část zákaznic vybírá potahový materiál sedacích souprav a pohovek dle estetického hlediska, což může být ale problém pokud zákaznice potřebuje potah na hodně roků a v konkrétní domácnosti jsou větší risikové faktory na zničení potahu - zvířata a děti. Samozřejmě zákaznicím obsluha při výběru vhodné látky nebo kůže může poradit a usnadnit tak finální výběr. Další výhodou výroby českých sedacích souprav na míru od firmy Pšenčík je skutečnost, že můžete mít vyrobenou jakoukoliv sestavu co vás napadne, například malou rohovou sedací soupravu bez křesel, rozkládací na spaní s úložným prostorem, nebo naopak velkou rohovou sedačku do tvaru U třeba s pěti křesly.

Nabízené sedací soupravy a pohovky jsou jak moderního tak i klasického nadčasového vzhledu, zákaznice si určuje počet křesel a taburetů, zda má být sedací souprava rozkládací na spaní s úložným prostorem nebo bez těchto funkcí. Kožené sedací soupravy a kožené pohovky jsou z důvodů náročnosti zpracování a vyšší ceny pravé hovězí kůže vždy dražší investicí než látkové sedací soupravy a pohovky, a navíc někteří zákazníci nemají rádi pocit lepení a pocení se, a to hlavně v teplých letních dnech, proto je vždy důležité dobře uvážit koupi kožené sedací soupravy zda bude vyhovovat všem členům vaší rodiny. Výroba vámi objednané sedací soupravy nebo pohovky na míru trvá přibližně 6-8 týdnů dle množství zakázek, hotovou sedací soupravu vám firma Pšenčík doveze, vynese a předvede kdekoliv v naší republice, a třeba i v zahraničí když budete chtít. Není se čeho bát, věřte tradici a navštivte obchod Sedací soupravy Pšenčík v Praze.

Související články