Pět tipů na dárky pro muže k Vánocům do 500 Kč, které by vás nenapadly

www.bigstockphoto.com
Komerční článek
|
10. 12. 2018
|
Ještě nemáte dárek pro tatínka, kamaráda nebo manžela a vůbec nevíte, co by jim mohlo udělat radost? Možná, že přemýšlíte nad novým fotoaparátem, poukazem na dovolenou nebo předplatným do divadla, ale hledáte spíše levnější variantu. Máme pro vás pět levných a hezkých tipů na „pánské“ vánoční dárky.

1. tip na dárek: Spodní prádlo a ponožky

Myslíte si, že darovat ponožky a spodní prádlo je čistý nesmysl? Muži tenhle dárek ocení, protože sami si jen těžko půjdou do obchodu vybírat boxerky. Chcete dodat svému dárku vtipný podtext? Můžete pořídit vánoční boxerky nebo spodní prádlo s veselými motivy. Muže potěší i kvalitní ponožky do obleku nebo teplé zimní ponožky. Klasické pánské spodní prádlo pořídíte do 500 Kč s přehledem.

2. tip na dárek: Pánská kožená peněženka

Kožená peněženka dodá muži styl a eleganci. Vybírat můžete od velmi drahých peněženek s monogramem až po ty levnější, neznačkové. Kvalitní a levnou koženou peněženku koupíte přes internet už za 400 Kč. Jak se liší od té drahé? V první řadě ne příliš známou značkou, zadruhé na peněžence nebude vyrytý monogram, ale s její funkčností a kvalitou budete spokojeni.

3. tip na dárek: Kvalitní alkohol

Víno nebo kvalitní alkohol potěší muže všech věkových kategorií. Obzvláště ocení kvalitní tiché víno nebo značkové destiláty. Alkohol můžete svému nejmilejšímu koupit v dárkové kazetě, nebo vybrat archivní kousek vína. Jestli si nebudete vědět rady, zeptejte se v e-shopu odborníků, kteří vám s výběrem vhodného alkoholu rádi pomohou. Stačí, když jim napíšete do online poradny.

bigstock-pouring-red-wine-wine-in-a-gl-206719072.jpg

Vánoce jsou pro víno jako stvořené.
Radost můžeš udělat třeba kvalitním alkoholem.

4. tip na dárek: Pánský opasek

Jedním z nejvděčnějších dárků je pánský pásek. Muži pásek nosí častěji než ženy a používají ho k džínům i společenským kalhotám. Při výběru pásku se zajímejte hlavně o jeho šířku, aby do kalhot dobře pasoval. Pásek pořídíte za 330 Kč.

5. tip na dárek: Outdoorové vybavení

Outdoorové vybavení potěší nejen sportovce, ale i klasického baťůžkáře, který si vyrazí občas na výlet, český zámek nebo procházku po lesoparku. Mezi levnější, ale vysoce ceněné vybavení patří třeba lékárnička, KPZ (krabička poslední záchrany), pláštěnka či pouzdro na dokumenty a peníze.

Jak na nevhodný dárek

Možná, že si kladete otázku: Co dělat, když vyberu nevhodný dárek? Půjde vrátit? Každý obchod má trošku jiné podmínky vrácení objednávky. Ze zákona můžete do e-shopu vrátit zboží do 14 dní od zakoupení, ale některé obchody tuto lhůtu prodlužují, aby zákazníkům vyšly maximálně vstříc. Pokud si nejste jisti, zeptejte se přímo v e-shopu, zda je možná výměna nebo vrácení zboží v případě nevhodného dárku. Internetový obchod vám sdělí, za jakých podmínek a do jaké doby od zakoupení můžete produkt vrátit.

Vánoce jsou časem radosti a pohody. Užijte si je se svou rodinou naplno. Přejeme vám krásné a pohodové Vánoce a mnoho štěstí v novém roce.

Tagy: 
Související články