Nebaví Vás sledovat MS ve fotbale? Aspoň na něm zdarma vydělejte!

redakce
Komerční článek
|
13. 06. 2018
|
Fotbalové Mistrovství světa je tu. I přesto, že se český výběr na šampionát nekvalifikoval, se většina mužské populace na sledování fotbalových bitev těší a prodejci televizí počítají tučné tržby. Nikdo nechce na fotbalovou událost roku koukat na 10 let staré televizi s úhlopříčkou 59 cm! Naopak většina žen z této sportovní akce moc nadšená není.

Manžel nebo přítel, který doteď alespoň občas vynesl koš se smetím nebo vyluxoval, bude mít následující týdny absolutně jiné starosti. O domácí práce zavadí pouze v případě, kdy přestane fungovat televize :-)

Samozřejmě se najdou i výjimky. Existuje pár mužů, kteří slovo fotbal neznají a jistě i pár žen, které naopak patří mezi věrné fanynky. Každopádně ať již patříte mezi příznivce nebo odpůrce fotbalu, tak byste měli zbystřit, protože díky fotbalovému šampionátu můžete snadno získat pár tisícovek v podstatě zadarmo. Jak je to možné?

Odpověď není složitá. České sázkové kanceláře se u příležitosti fotbalového svátku předhánějí v atraktivních nabídkách, aby přilákali co největší množství nových zákazníků, a právě tyto nabídky lze skvěle využít! Například ve Fortuně stačí založit online účet přes mobil nebo počítač a vsadit 200 Kč na cokoli, co vás napadne. Obratem obdržíte na vytvořený účet 1 300 Kč, které můžete kdykoli vybrat, takže Váš čistý zisk bude minimálně 1 100 Kč! Jak přesně získat peníze zdarma od Fortuny najdete v tomto článku.

S podobně zajímavou nabídkou jako Fortuna přicházejí i další sázkové kanceláře. Například v Tipsportu získáte za vytvoření a ověření účtu rovných tisíc korun, Sazkabet nabízí 500 Kč,... pokud si tedy vytvoříte účet u více sázkových kanceláří, tak si můžete za pár minut času odnést několik tisíc korun. Zde se můžete podívat na seznam všech sázkových kanceláří, které nabízejí peníze zdarma.

Co se snadno nabytými penězi uděláte už je čistě vaše věc :-). Samozřejmě nejprve je nutné tyto peníze z herního účtu vybrat, ale stejně tak si můžete zpestřit sledování fotbalového šampionátu sázkami za tyto peníze a zkusit je ještě více rozmnožit. Možností zábavy, o které možná nevíte, je online casino, které nabízí jak Fortuna, tak Tipsport. Zkuste si ruletu nebo různé výherní automaty – zažijete herní adrenalin a při troše štěstí můžete získat ještě více. Nejdůležitější je, že nehrajete za vlastní peníze, takže neexistuje žádné riziko ztráty ;-)

Hodně štěstí!

 

18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Související články