Jak vybrat náplň do tiskárny za nejlepší cenu?

www.shutterstockphoto.com
Komerční článek
|
19. 06. 2018
|
Domácí tiskárnu doma jistě máte. A jistě víte, že když vám dojde barva, je třeba pořídit novou. Pokud při tisku myslíte i prakticky, určitě chcete, aby byl co nejlevnější. Čím se dá výsledná cena za jednu stránku ovlivnit? Mají na to vliv tři věci.
  • nastavení tiskárny
  • cena papíru
  • cena náplně

A právě na to poslední, tedy na cenu náplně, se společně zaměříme, přečtěte si náš návod a zjistěte, jak ušetřit.

Volte alternativní řešení

Nemusí to být vždy náplně jenom originální, které si můžete pořídit. Také nezapomeňte na to, že existují i alternativní neboli kompatibilní. V čem je jejich výhoda? Je to právě cena. Příkladem může být levný toner Q2612A, který dnes patří z hlediska ceny k tomu nejlepšímu, co lze pořídit. Když ho porovnáte s originálem, je jeho cena až o desítky procent nižší. A to znamená, že přesně tolik ušetříte.

Nakupujte větší varianty

Pokud se podíváte na současnou nabídku, jistě vás zaujme to, že je možné pořídit náplně v různých kapacitách. A jakou variantou vám doporučujeme? Když budete kupovat třeba toner CE285A, je dobré hledět na to, aby se jednalo o kapacitu co možná největší. Důvody k tomu jsou celkem jasné. Je třeba myslet i na náklady na obal, nebo na poštovné. Náplně které vytisknou nejvíce stránek vyjdou v přepočtu nejvýhodněji.

Zvolte správný obchod

Vliv má i to, kde konkrétně budete náplně nakupovat. Ne každý internetový obchod je levný a my musíme říci, že rozdíly jsou celkem znatelné. Jestliže hledáte tip na takový, kde se vysokých cen bát rozhodně nemusíte, potom zkuste eshop Tonerpartner.cz. nezaujme vás jenom tím, že si zde můžete nakoupit za dobré ceny, ale zaujme vás třeba také tím, že má bohatý výběr možností a nalezení té pravé náplně není nic složitého. Nemusíte ani znát to, jakou přesně potřebujete, jelikož vám plně bude stačit, když budete znát konkrétní typ vaší používané tiskárny.

Související články