Dedoles a smysl jeho existence

FB Dedoles.cz
Komerční článek
|
05. 11. 2018
|
Jedna myšlenka přivedla dohromady lidi, kterým na životním prostředí a hodnotách společnosti skutečně záleží. Dedoles je dnes již známý e-shop, který si vybudoval dobré jméno až v 7-ti zemích v zahraničí. Nespoutané designy a originální outfity – jednoduše oblečení, ve kterém se najde každý, je vyráběno šetrnými výrobním procesy z přírodních a udržitelných materiálů.

Dedoles se stává novým vzorem

Někdy je méně opravdu více. Honbu za zisky, poškozování druhých a přírody v hodnotách společnosti Dedoles nenajdete. Dedoles se snaží o přesný opak, chce být vzorem pro lidi a další společnosti, které se rozhodnou vydat po stejné cestě. Dedoles se zajímá o přírodu, spolupracuje jen se značkami s podobnou filozofií, sází lesy a zachraňuje včely. Společnost si váží i svých zaměstnanců. Snaží se jim poskytnout smysluplnou práci, zakládá si na vztazích ve firmě a na přijetí firemní kultury. V interním průzkumu se ukázalo, že atmosféra a kolektiv jsou na prvních příčkách důležitosti. I proto má Dedoles nízkou fluktuaci zaměstnanců.

· V průběhu kampaně „Dedoles sází les“ bylo vysazených až 1000 stromů, na pozemek mezi Modrou a Šenkvicami můžou kdykoliv přijet zákazníci a učit se o udržitelnosti, permakultuře a zúčastnit se workshopu věnujícímu se výrobě kosmetiky.

· Dedoles adoptoval až 2 úly, protože si je vědom důležitosti včel pro celé lidstvo. Od včel závisí zrod nového semene, ze kterého vyklíčí rostlina. Včely při sbírání své obživy pylu a nektaru opylují rostliny, čímž člověku a ostatním organismům zajišťují výživu.


40671952_471883903298642_5373057941890924544_n.jpg

Trička Dedoles jsou unikátní a neotřelá.
FB Dedoles.cz

Seberealizace je synonymem pro pracovní prostředí ve společnosti Dedoles

Kdo si neuvědomuje, že nejdůležitější součástí firmy jsou zaměstnanci, se nikdy nedotkne hranice potenciálu. A Dedoles má v tomto jasno. Pokud poslání společnosti nevěří zaměstnanci, kteří jsou s ní v dennodenním styku, jak by mu mohli věřit zákazníci?

Každý zaměstnanec má prostor na seberealizaci a kreativitu. Na place panuje příjemná a přátelská atmosféra, která zaměstnance podněcuje k lepším výkonům. Zaměstnanci jsou uvolnění, vysoká míra autonomie zvyšuje i jejich smysl pro zodpovědnost a důvěru ve schopnosti manažerů. Mimo jiné, Dedoles klade velký důraz i na vzdělávání, díky němuž mohou zaměstnanci růst nejen osobnostně, ale i profesionálně.

Všichni jsme zodpovědní

Společenská odpovědnost je slovo s velkou váhou. Jsme zodpovědní za naši komunitu, město, stát, svět. Naléhavé problémy životního prostředí se dotýkají nejen nás, ale i budoucích generací. Dedoles tu ale není proto, aby devastoval a přidával se k mase firem, které současní situaci neřeší. Společnost chce zachraňovat. Mezi její další činnosti patří vzdělávání komunit o problémech, kterým dnešní doba čelí, a podporování organizací a projektů, které tyto problémy řeší.

Související články